Απονεμήθηκαν τα βραβεία Αργύρη στους πρωτεύσαντες μαθητές

βραβείο Αργύρη 1

Χθές (Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016) στο Πνευματικό Κέντρο, μετά την λήξη των εργασιών του Συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών με θέμα “Η εκκλησία της Λευκάδας, η κοινωνία και η τέχνη”, απονεμήθησαν τα βραβεία του Πέτρου και Νίτας Αργύρη στους πρωτεύσαντες μαθητές-αποφοίτους Λυκείου του σχολικού έτους 2015-16.

Από την φετινή χρονιά μάλιστα τα βραβεία έγιναν δυο (από ένα που ήταν μέχρι τώρα), ένα για το αγόρι που θα πρωτεύσει κι ένα για το κορίτσι, από 1.500 ευρώ έκαστο. Κι επειδή το κορίτσι δεν ήταν ένα αλλά δυο (που ισοβάθμισαν) τα βραβεία τελικά έγιναν τρία…

Οι βραβευθέντες λοιπόν χθες ήταν ο απόφοιτος του 1ου Λυκείου Παναγιώτης-Γιώργος Μαυρομάτης, η απόφοιτος του 1ου Λυκείου Δάφνη Καραγιάννη και η απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Κωνσταντίνα Καραμήντζου που ισοψήφισε με την προηγούμενη.

Θα πρέπει να πούμε πως οι συμπατριώτες μας Πέτρος και Νίτα Αργύρη έχουν δωρίσει ολόκληρο το Τμήμα Θετικών Επιστημών στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας και έχουν θεσμοθετήσει σαν δωρητές τα 20 ομώνυμα βραβεία που έχουν δοθεί στους πρωτεύσαντες μέχρι σήμερα απ΄το 1998 που ξεκίνησαν.

Συγχαίρουμε τους βραβευθέντες και τους ευχόμαστε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *