Η Νέα Χορωδία Λευκάδας συμμετείχε στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση

ΝΧ1

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

      ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                         1964

Λευκάδα  1504-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

               Το χορωδιακό τμήμα  του Ομίλου της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας» συμμετείχε στην 13η Χορωδιακή Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο «Μουσικός Σύλλογος Ορφέας Αγρινίου», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με την συμμετοχή της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας», του γυναικείου φωνητικού συνόλου «Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών», της χορωδίας του «Μ.Σ. Ορφέας Αγρινίου» και του πιανίστα Ηλία Φουλίδη με τους μαθητές του.

ΝΧ2

νχ3

Η χορωδία μας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας-Κυριακής  Αραβανή και με συνοδεία  του κ. Διονύση Σκλαβενίτη στο πιάνο, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, αποσπώντας άριστες κριτικές και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

νχ4

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του «Μ.Σ. Ορφέας Αγρινίου»  για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία που μας προσφέρθηκε.

Η επόμενη εμφάνιση της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2016, στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, στην εκδήλωση «29η Συνάντηση Χορωδιών» που διοργανώνει ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς 1937», στο πλαίσιο του εορτασμού της  Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

              

 

                                                                                                                                Το  Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *