Ξεφάντωσαν για τα καλά οι Ηπειρώτες της Λευκάδας!

1 . αρχ.

Το χορευτικό του Συλλόγου άνοιξε το χορό με Ηπειρώτικους σκοπούς…

Βραδιά ατέλειωτου ξεφαντώματος αποδείχτηκε η νύχτα του Σαββάτου (6-2-2016) προς Κυριακή για τους Ηπειρώτες της Λευκάδας που βρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου τους στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΜΠΛΟΥ στην Νικιάνα, όπου έφαγαν, διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί με τους προσκεκλημένους Λευκαδίτες φίλους τους. Στην  φετεινή πρόσκληση του Συλλόγου για αντάμωμα ανταποκρίθηκαν τα περισσότερα μέλη του κι έτσι η αίθουσα του πολυτελούς ξενοδοχείου γέμισε.

Αφού τελείωσε λοιπόν το (σερβιριστό) δείπνο, που ήταν κρέας κοκκινιστό ή φιλέτο κοτόπουλου με ρύζι και μανιτάρια, εκτός της σαλάτας και των ορεκτικών κι έγινε ο καθιερωμένος χαιρετισμός κι ευχές απ΄το προεδρείο, ξεκίνησε το μουσικοχορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης που ήταν και το καλύτερο. Η θαυμάσια Ηπειρώτικη ορχήστρα άρχισε να παίζει γνήσιους ηπειρώτικους σκοπούς που χόρεψε το χορευτικό του Συλλόγου, μαζί με την δασκάλα του κα Ερμιόνη Γρηγόρη. Δεν άργησε όμως να μπεί στο χορό κι ο κόσμος και με δεδομένο πως η ορχήστρα αποδείχτηκε πραγματικά “άπαιχτη”, γρήγορα το κέφι χτύπησε κόκκινο και στην πίστα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο!

2SC_0224

Γεμάτες τόσο η αίθουσα όσο κι η πίστα!…

Μετά τα μεσάνυχτα όμως, την παράσταση έκλεψε η πολιτική κι η …αστυνομική εξουσία του τόπου, όταν βουλευτής και διοικητής έφθασαν στο τσακίρ κέφι και ξεχώρισαν, αφού αποδείχτηκαν δεινοί χορευτές! Ο βουλευτής μάλιστα είχε κι έναν πρόσθετο λόγο να ξεσαλώσει αμέσως μετά τα μεσάνυχτα: Σήμερα (Κυριακή) έχει τα γεννέθλιά του, οπότε: Χρόνια πολλά!

3

Πολιτική και αστυνομική εξουσία έκλεψαν την παράσταση. Ώπα!…

Το FORTSA LEFKADA ήταν εκεί και …ακολουθεί το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Νίκου Γαζή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *