Μια βραδυά Ινδικού πολιτισμού (και γεύσης) στο Πνευματικό Κέντρο…

ινδικη βραδυα

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και η Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού & Ανάπτυξης σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά Ινδικού Πολιτισμού το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στην Αίθουσα Συνεδρίων Πνευματικού Κέντρου.

Η βραδιά περιλαμβάνει :

–          Σεμινάριο Ινδικής Γευσιγνωσίας από την κα Μαίρη Δεβολή.

Η γνωστή συγγραφέας και ειδήμονας της ινδικής και γιογκικής κουζίνας Μαίρη Δεβολή θα παραθέσει σεμινάριο γύρω από τα μυστικά της ινδικής κουζίνας .Το σεμινάριο συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο γεύμα, γεμάτο με ευωδιές, χρώματα και αρώματα της Ινδίας.

 «Η Ινδία  είναι μια ζωντανή  παλέτα, όπου  οι γεύσεις, τα αρώματα  και τα χρώματα,  συνθέτουν  την τεράστια  πολυμορφία της. Κάθε μικρό  ή μεγάλο γεύμα είναι και μια γιορτή που εκφράζει  την φροντίδα, την αρμονία  και  την αγάπη.»  Μαίρη Δεβολή

ινδικο

–          Ινδικά τραγούδια από την κα Σταυριανή Τσούγκου. 

–          Προβολή ταινίας  “Black”  (Hindi: ब्लैक) Ινδική δραματική ταινία του Sanjay Leela Bhansali . Η ταινία πραγματεύεται τη σχέση ενός τυφλού και κωφού κοριτσιού με το δάσκαλό της, ο οποίος αργότερα προσβάλλεται από τη  νόσο του Αλτσχάιμερ.

Τιμή συμμετοχής 10€ . (Για περισσότερες πληροφορίες  και κρατήσεις καλέστε στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου καθημερινά από 9.00-14.00 τηλ 26450-26635 κα Ιωάννα Φίλιππα).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *