Επιτυχημένη η Φιλανθρωπική Συναυλία Φιλαρμονικής και Equal Society

1ΑΡΧ. Φ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες (Κυριακή 31-1-2016) το βράδυ, η Φιλανθρωπική Συναυλία που οργάνωσαν η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας και η Equal Society, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών νοικοκυριού, καθαριότητας και ατομικής υγιεινής, (αντί εισιτηρίου) για τους σεισμόπληκτους της Νότιας Λευκάδας.

Οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σχεδόν γέμισαν την αίθουσα της Φιλαρμονικής, ενώ οι τσάντες με τα εφόδια που έφεραν γέμισαν μια ικανοποιητική έκταση της παρακείμενης πλατείας. Να σημειωθεί πως σήμερα (Δευτέρα 1-2-2016) τα σούπερ μάρκετ της πόλης υποσχέθηκαν να παραδώσουν και τις δικές τους αντίστοιχες προσφορές για τους σεισμοπαθείς…

Το σύνολο των εφοδίων για τους σεισμόπληκτους θα παραληφθεί από τους προέδρους των σεισμόπληκτων χωριών προκειμένου να διανεμηθεί στους έχοντες ανάγκη αυτών των χωριών, σύμφωνα με λίστα που είναι ήδη έτοιμη..

Από πλευράς μουσικού ενδιαφέροντος τώρα, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής μάγεψαν για μια ακόμη φορά, αποδίδοντας  -υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Μεσσήνη- με έξοχο τρόπο, γνωστά έργα ξένων συνθετών αλλά και του δικού μας Μάνου Χατζηδάκη.

Συγχαρητήρια τέλος αξίζουν στους ανθρώπους (προέδρους, Δ.Σ. και εθελοντές) των δυο φορέων κι ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Φιλαρμονικής Βασίλη Προδρομίτη και σ΄αυτόν της Eual Society Σπύρο Φρεμεντίτη που εμπνεύστηκαν κι οργάνωσαν την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.! Γιατί ήταν μια εκδήλωση  που πέρα απ΄το πρακτικό της αποτέλεσμα με την συγκέντρωση βοήθειας που θα ανακουφίσει τους πληγέντες, έδωσε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.! Κι αυτό θεωρούμε πως ήταν το σημαντικότερο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *