Οι εκδηλώσεις της περιόδου των Γιορτών απ΄την Νέα Χορωδία

ΑΡΧΙΚΗΝ.Χ. 1

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964                                                                                                                                                          Λευκάδα 19-01-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δραστηριότητες-εκδηλώσεις της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

 Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, το Χορωδιακό τμήμα του Ομίλου μας, στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου, επισκέφθηκε το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Λευκάδας όπου τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους συνανθρώπους μας που περισσότερο από τον καθένα μας είχαν την ανάγκη να ξεχάσουν έστω και για λίγο τον ψυχικό ή σωματικό τους πόνο και να νιώσουν την χαρά και την ομορφιά των Χριστουγέννων.
Στη συνέχεια η Χορωδία, με επικεφαλή την μαέστρο της, Μαρία Αραβανή, διέσχισε τον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας και χάρισε υπέροχες μελωδίες και τραγούδια στους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν τις τελευταίες αγορές τους ενόψει των Χριστουγέννων καθώς και στους καταστηματάρχες στους οποίους διανεμήθηκαν ευχετήριες κάρτες από το Διοικητικό Συμβούλιο.
 Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, παρουσία μελών και φίλων, μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την εκδήλωση ευλόγησαν κληρικοί από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Δρακονταειδής, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σπυρίδων Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Περδικάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Πολίτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Άγγελος Βλάχος, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Νικόλαος Κονιδάρης καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Νέας Χορωδίας κ. Άγγελος Παπαδόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για το νέο έτος, ανακοίνωσε και την επαναλειτουργία της μαντολινάτας μετά την μακρόχρονη διακοπή της.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους εθελοντές και εθελόντριες της Νέας Χορωδίας για την προσφορά τους σε εδέσματα και γλυκίσματα.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *