Η κεντρική προεκλογική εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα

1. ΑΡΧ.

Έγινε απόψε στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου του.

Η εκδήλωση άρχισε με σημαντική καθυστέρηση, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις επτά και τέταρτο και άρχισε οκτώ παρά τέταρτο με προφανή αιτία την καθυστερημένη προσέλευση των οπαδών! Πάντως ήταν από νωρίς εκεί ο δήμαρχος και το μεγαλύτερο μέρος των “βαθμοφόρων” του καθώς και οι κομματικοί της τοπικής του οργάνωσης.

1

Ζώης Μικρώνης

Πρώτος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Ζώης Μικρώνης, ο οποίος μίλησε για τις μάχες της Ευρώπης που έδωσε ο πρωθυπουργός, για την δημιουργία του Ευρωπαϊκού ρεύματος αντίστασης με αιχμή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την λίστα Λαγκάρντ!

2

Σπυρογιάννης Ζαμπέλης

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο νεώτερος όλων Σπυρογιάννης Ζαμπέλης του οποίου η ομιλία είχε την μικρότερη διάρκεια και περιορίστηκε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι.

3

Σταύρος Γρηγόρης

Τρίτος και τελευταίος ομιλητής ήταν ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Σταύρος Γρηγόρης ο οποίος επικεντρώθηκε κυρίως στην προβολή της επιτυχημένης διαπραγμάτευσης όπως την χαρακτήρισε, στην δημιουργία αντιστασιακού κλίματος στην Ευρώπη, και στην καταστολή της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορταζ του Ν. ΓΑΖΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *