Εκδηλώσεις Ιουνίου 2015 του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Μουσικο σχολειο

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας για το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

A. Συναυλία της Μαντολινάτας και του Συνόλου Έντεχνης @ Λαϊκής Μουσικής του σχολείου μας, με προσκεκλημένο το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, που βρίσκεται πίσω από την Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως «Πανευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής» και θα ξεκινήσει στις 20:30.

B. Συναυλία της Μπαντίνας του Σχολείου μας στο Ανοιχτό Θέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 21:00. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κομμάτια από το ρεπερτόριο της Rocκ και σε αυτήν θα συμμετέχει και το νεανικό Λευκαδίτικο Rock συγκρότημα “Cow head”.

Επίσης το Σχολείο μας θα συμμετέχει στον εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής στην Πρέβεζα, με το σύνολο της Μπαντίνας, το Σάββατο 20 Ιουνίου και στα εόρτια Μουσικών Σχολείων που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Ιουνίου στην Πάτρα, με το σύνολο της Μαντολινάτας.

Με τις παραπάνω εκδηλώσεις κλείνουμε άλλη μια δημιουργική χρονιά για το σχολείο μας και ευχόμαστε σε όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες «Καλό Καλοκαίρι».

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Άγγελος Βλάχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *