Ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων

αρχική

(Σ.Σ: Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Πάνω: Ο πρόεδρος του Συλλόγου ενώ εξηγεί την διαδικασία της κλήρωσης των λαχνών…

Έγινε την Παρασκευή (20-2-2015) το βράδυ ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συναντήθηκαν και φέτος στην αίθουσα “ΧΑΡΑΜΑ” στην Περατιά, όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν αλλά και να ευχηθούν προς αλλήλους για την νέα χρονιά αλλά και την Αποκριά.

α2

Ο Βαγγέλης Καπότης με την Μαρία Κακλαμάνη στο τραγούδι, πλαισιωμένοι από μια ορχήστρα αξιώσεων, ήταν εγγύηση πως το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης θα ήταν ποιοτικό και κεφάτο, όπως κι έγινε τελικά.

Εντύπωση πάντως μας έκανε η (για πρώτη φορά) παντελής απουσία απ΄ αυτόν το χορό όλων των τοπικών αρχόντων, η οποία προφανώς οφείλονταν στο ότι διενεργήθηκαν πρόσφατα όλων των ειδών οι εκλογές και δεν προβλέπεται να επαναληφθούν κάποιες σύντομα! Κρίμα…

Πάντως ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν όπως πάντα εκεί και αεικίνητοι. Μάλιστα διακρίθηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, ενώ υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινώσουμε ευθύς μόλις μας σταλούν.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Νίκου Γαζή:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *