Η Ε.Π.Σ. έκοψε την πίτα της και βράβευσε ανθρώπους του ποσοσφαίρου

ΕΠΣ ΠΙΤΑ

Την πίτα της έκοψε -για πρώτη φορά στη Λευκάδα- στο ξενοδοχείο “ΙΟΝΙΑΝ ΜΠΛΟΥ” της Νικιάνας, το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου (Σάββατο 14-2-2015) η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και γείτονες άνθρωποι του ποδοσφαίρου από Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία καθώς και οι ντόποιοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ήταν τόσο πολλοί, ώστε έκαναν την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου να φαίνεται …μικρή!

Σε ρόλο οικοδεσπότη (λόγω εντοπιότητας) ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας -Λευκάδας  Θανάσης Καββαδάς καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Θωμάς Κάρτσακλας τους απηύθυνε χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των Ε.Π.Σ. Εύβοιας, Δυτικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Θεσπρωτίας, αλλά και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βραβεύτηκαν οι εξής παράγοντες: Ευρυβιάδης Καράμπαλης πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Καλαμιτσίου, Σπύρος Σουρδής πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Καρυάς, Χαράλαμπος Σκλαβενίτης πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Αγίου Πέτρου, Γιώργος Σταματέλος πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Τσουκαλάδων, Σπύρος Κατωπόδης πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Τηλυκράτης Λευκάδας, Κατσιμπόκης Ηλίας επίτιμος πρόεδρος Π.Α.Σ. Πρέβεζα, Αποστόλης Γαζής ιδρυτικό μέλος και πρώην γραμματέας Ε.Α.Σ. Οδυσσέας Νυδριού και ο αείμνηστος Κυριάκος Γαζής πρώην πρόεδρος Ε.Α.Σ. Οδυσσέας Νυδριού.

Βραβεύτηκαν ακόμη οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Βρεττός (Τηλυκράτης Λευκάδας), Θωμάς Λιόλιος (Βέροια, Πανιώνιος, Καστοριά, Εθνικός Πειραιώς αλλά και πρώην προπονητής σε ομάδες της Λευκάδας), Λάμπρος Φούκας (Τηλυκράτης, Π.Α.Σ. Πρέβεζα), ο αείμνηστος Πλάτωνας Γρηγόρης (Τηλυκράτης) και ο αείμνηστος Νικηφόρος Παπαδιώτης (Π.Α.Σ. Πρέβεζα).

Από τους δημοσιογράφους του ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ βραβεύτηκαν οι: Γεράσιμος Μελάς, Σπύρος Ασωνίτης, Κωνσταντίνος Κολιός, Βησσαρίων Σάκκος και Γιώργος Δευτεραίος.

Από Συλλόγους βραβεύτηκε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Κατούνας.

Επίσης απενεμήθηκαν τα κύπελα στις πρωταθλήτριες ομάδες της περιόδου 2013-2014 του Α΄και του Β΄Ομίλου που ήταν ο Α.Ο. Σύβρου και η Θύελλα Σινώπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *