Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

Η καθιερωμένη προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με τους ετεροδημότες της Αθήνας έγινε την Κυριακή 14-Μαΐου στο roof garden του ξενοδοχείου  DIVANI CARAVEL . Εκεί οι γαλάζιοι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς, Γεωργία Αυγερινού και Βασίλης Παπαχρήστος συνάντησαν και μίλησαν στους ετεροδημότες της Αθήνας που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της εκδήλωσης.

Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν η ΔΕΕΠ Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρό της Φίλιππο Σκληρό, τον οποίο βλέπουμε στη φωτογραφία με τους υποψήφιους βουλευτές.

Παρόντες και δυο πρωτοκλασάτοι υπουργοί που έχουν δείξει διαχρονικά το ενδιαφέρον τους για τη Λευκάδα.  Ο ένας ήταν ο …κατά το ήμισυ Λευκαδίτης στην καταγωγή υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης και ο άλλος ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου των υποψηφίων για την εκδήλωση, η σειρά δημοσίευσης των οποίων -προς αποφυγή παρεξηγήσεων- είναι ανάλογη με τον χρόνο που μας στάλθηκαν.

Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 15 Μαΐου 2023

 

Θανάσης Καββαδάς: «Ζητώ καθαρή και ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσουμε όσα αρχίσαμε» – Ομιλία στη μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λευκάδας  για τους ετεροδημότες στην Αθήνα

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λευκάδας για τους ετεροδημότες στην Αθήνα, την Κυριακή 14 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Caravel, στην οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι της παράταξης στη Λευκάδα, Θανάσης Καββαδάς, Γεωργία Αυγερινού και Βασίλης Παπαχρήστος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Φίλιππος Σκληρός και μέλη της ΔΕΕΠ Λευκάδας. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική από τις Λευκαδίτισσες και τους Λευκαδίτες που γέμισαν την αίθουσα και ζέσταναν το κλίμα.

Αποδεχόμενοι πρόσκληση του κ.Καββαδά, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Βασίλης Σπανάκης, υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Οι παριστάμενοι υποδέχθηκαν θερμά τον υποψήφιο Βουλευτή κ. Θανάση Καββαδά, εκφράζοντάς του τη στήριξή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο του. Στην ομιλία του ο κ.Καββαδάς ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους, σχολιάζοντας ότι στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και στη Λευκάδα και παντού.

Αναφέρθηκε διεξοδικά τόσο στο έργο της Κυβέρνησης, όσο και στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται και δρομολογούνται για τη Λευκάδα. Σε ό,τι αφορά το θέμα των δασικών χαρτών, αποκατέστησε την αλήθεια τόσο για τα χειροπιαστά αποτελέσματα που έχει παράξει η εγκύκλιος, έπειτα από την οποία δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση του δημοσίου χωρίς τίτλο, όσο και για τους δασωμένους αγρούς. Τόνισε ότι οι δασωμένοι αγροί με το νόμο 4915/2022 αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και πλέον δεν δηλώνονται από το δημόσιο στο Κτηματολόγιο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην κινδυνολογία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, οι απόψεις του οποίου, όπως ανέφερε, είναι σε διάσταση με την κεντρική γραμμή του κόμματος, αφού οι μεν λένε ότι το κράτος παίρνει την περιουσία των πολιτών, ενώ τα κεντρικά λένε το αντίθετο, ότι δηλαδή το κράτος δίνει τα δάση στους ιδιώτες.

Ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε για την ενίσχυση του Νοσοκομείου τα προηγούμενα χρόνια με προσωπικό, εξοπλισμό και πόρους. Αναφέρθηκε επίσης στις πρόσφατες εξελίξεις με την υπογραφή της σύμβασης, έπειτα από 2 χρόνια δικαστικής διαμάχης, για την ανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας που θα στεγάσει το πανεπιστημιακό τμήμα, τονίζοντας ότι σύντομα αρχίζουν οι εργασίες. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στη δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη λειτουργία πανεπιστημιακού τμήματος ή τμημάτων στη Λευκάδα, αφού υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του Ιονίου Πανεπιστημίου, εξέλιξη που χαράσσει θετική προοπτική για την επάνοδο της Λευκάδας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τέλος, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι τα δύο μεγάλα έργα, η Υποθαλάσσια Ζεύξη και η Μαρίνα Βλυχού, θα υλοποιηθούν οπωσδήποτε, αφού βεβαίως γίνουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων, καθώς και η προβλεπόμενη δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Ο κ.Καββαδάς έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους πολίτες να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτη δύναμη στη Λευκάδα, τονίζοντας ότι όσα δρομολογήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν, ενώ για την υποψηφιότητά του, ανέφερε ότι στηρίζεται στο έργο και την αλήθεια, την εμπειρία, αλλά και το όραμα για το μέλλον.

————————————————————————————–

Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

Γεωργία Αυγερινού: Με τους ετεροδημότες της Αθήνας

Συγκινητικές και με τον αέρα της νίκης ήταν  οι στιγμές για την υποψήφια της ΝΔ, Γεωργία Αυγερινού, το πρωί της Κυριακής όπου δεκάδες ετεροδημότες Λευκαδίτες πλημμύρισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου Caravel στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Λευκάδας της ΝΔ .

Η Γεωργία Αυγερινού είχε δίπλα της, εκτός από την οικογένειά της και δεκάδες φίλους και συναγωνιστές από την Λευκάδα και το Μεγανήσι  όπου θέλησαν να σταθούν δίπλα της στην μάχη που δίνει για να βγει ακόμη πιο δυνατό και ενισχυμένο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Λευκάδα.

Στην ομιλία της έκανε αναφορά για την πορεία της κυβέρνησης και τα όσα πέτυχε για την χώρα αλλά και ιδιαίτερα για την Λευκάδα. Επικεντρώθηκε στα τόσο σημαντικά  θέματα υγείας που απασχολούν κάθε πολίτη και χαιρέτησε την παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκδήλωση, υπενθυμίζοντας τα πόσα πέτυχε ως υπουργός Υγείας.

Χαιρέτησε επίσης την παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια που χάρη στις προσπάθειές του, φέτος θα μιλάμε για την καλύτερη τουριστική περίοδο στην χώρα και φυσικά  και στην Λευκάδα.

Ευχαρίστησε όλους τους  ψηφοφόρους που την ερχόμενη Κυριακή θα στείλουν ακόμη ένα ισχυρό μήνυμα και την ΝΔ και πάλι στην κυβέρνηση.

Ευχαρίστησε επίσης και όλους αυτούς που είτε ζουν στην Λευκάδα, είτε η ζωή τούς έχει αναγκάσει να ζουν μακριά από τον τόπο τους,  για το ότι στηρίζουν κάθε υγιή προσπάθεια με γνώμονα μόνο την ανάπτυξη και ευημερία της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού.


Η συνάντηση των υποψηφίων της ΝΔ με τους ετεροδημότες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλη Παπαχρήστου στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ για τους ετεροδημότες στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Παπαχρήστος, στην ομιλία του κατά την προεκλογική εκδήλωση  της ΔΕΕΠ για τους ετεροδημότες στην Αθήνα τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας πρώτα απ’ όλα, χρόνια πολλά στις μητέρες!

Χρόνια πολλά σε όλες εσάς τις εορτάζουσες που είστε σήμερα εδώ και μας τιμάτε με την παρουσία σας, χρόνια πολλά στη φίλη και συναγωνίστρια Γεωργία – Γεωργία μου, να χαίρεσαι τον Φώτη σου! –  και βεβαίως χρόνια πολλά στην Πωλίνα μου, που γιορτάζει φέτος για πρώτη φορά και γιορτάζω κι εγώ μαζί της κάθε μέρα που περνά με τη μικρή μας που σε λίγες μέρες κλείνει τους τρεις μήνες κοντά μας.

Θέλω λοιπόν να πάρω αφορμή από τη σημερινή γιορτή, για να μιλήσω για ένα από τα σημαντικά ζητήματα που με έκαναν να είμαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές, ένα ζήτημα που είναι η βασική έγνοια για κάθε μητέρα, για κάθε πατέρα, για κάθε οικογένεια: την ποιότητα ζωής.

Γιατί πιστεύω ότι το κοινοβουλευτικό έργο, ιδιαίτερα σε μια περιφέρεια όπως η Λευκάδα, πρέπει να έχει ως κεντρικό άξονα παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες για την ποιότητα της ζωής μας.

Και μιλώ για την ποιότητα ζωής με τρεις ιδιότητες. Χρονολογικά:

Πρώτα απ’ όλα μιλάω ως γέννημα-θρέμμα Λευκαδίτης, έχοντας μεγαλώσει στο νησί μας όπου η ζεστασιά της επαφής με τους ανθρώπους του τόπου μας, με την ομορφιά της φύσης, αλλά και με τον ζωντανό μας πολιτισμό είναι στην καθημερινή διάταξη και σφραγίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Όπως επίσης έχω ζήσει και στην Αθήνα, τη μεγαλούπολη με τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά της. Και όταν είμαι στην Αθήνα ξέρω καλά, πώς αισθάνεται ο Λευκαδίτης όταν βρίσκεται μακριά από το νησί του, πόσο αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του, πώς μετρά τις μέρες να βρεθεί ξανά εκεί.

Απευθύνομαι λοιπόν σε σας γνωρίζοντας πως αν θέλατε, θα μπορούσατε να είχατε μεταφέρει στην Αθήνα τα εκλογικά σας δικαιώματα. Και γνωρίζοντας ότι το να επιλέξετε να τα διατηρήσετε στη Λευκάδα δεν έχει μόνο συμβολικό περιεχόμενο, αλλά είναι και μια χειροπιαστή απόδειξη της έγνοιας σας για τον τόπο μας.

Δεύτερον, από τον Φεβρουάριο του 2019 έχω την τιμή να είμαι αναπληρωτής Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, θέση από την οποία συνέβαλα στη διατύπωση των πολιτικών και των προτάσεων της παράταξής μας για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Και τρίτον βεβαίως, είμαι νέος μπαμπάς, πράγμα που με κάνει να βλέπω πλέον από τελείως διαφορετικό πρίσμα κάθε πτυχή, κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας: από τα πεζοδρόμια και το πόσο αφήνουν το καροτσάκι του παιδιού να περάσει, μέχρι τα πάρκα και τις πλατείες, τις παιδικές χαρές.

Βλέποντας λοιπόν τη ζωή μου να έχει αλλάξει εντελώς, αισθάνομαι περηφάνια αλλά και αισιοδοξία που η παράταξή μας προτείνει και εφαρμόζει πολιτικές και δράσεις για την ποιότητα ζωής.

Με τη στενή της έννοια, βεβαίως, η ποιότητα ζωής αφορά κυρίως δράσεις για περισσότερο πράσινο, περισσότερες πράσινες πολιτικές, για καλύτερες κοινωνικές υπηρεσίες και συγκοινωνίες, για ενθάρρυνση της συμμετοχής στον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, και για τη Λευκάδα, όπως και για την Αθήνα. Όμως, για να έχεις πραγματικά μια καλή ποιότητα ζωής, χρειάζεσαι και άλλα, εξίσου σημαντικά πράγματα:

Πρώτα απ’ όλα, χρειάζεσαι τη σιγουριά ότι μπορείς να καλύψεις οικονομικά τις ανάγκες τις δικές σου και της οικογένειάς σου. Χρειάζεσαι την προοπτική ότι θα μπορέσεις να δουλέψεις και να δημιουργήσεις, να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον.

Χρειάζεσαι την ασφάλεια ότι ζεις σε ένα περιβάλλον με πολλές και καλές θέσεις εργασίας με προοπτικές εξέλιξης, με μια καλή ισορροπία της επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής.

Χρειάζεσαι δηλαδή μια οικονομία που αναπτύσσεται δυναμικά, και μια ανάπτυξη που διαχέει τα θετικά της αποτελέσματα σε ολόκληρη την κοινωνία. Και έχουμε σήμερα τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον Άδωνη Γεωργιάδη, που από τη θέση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, με αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, υπήρξε ένας από τους κομβικούς συντελεστές της προσπάθειας της κυβέρνησης που όχι μόνο κράτησε τη χώρα και την κοινωνία όρθια, αξιοποιώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα στήριξης, αλλά και έβαλε τα θεμέλια ώστε σήμερα η ανάπτυξη να τρέχει με τριπλάσιο ρυθμό σε σχέση με τον μέσο ευρωπαϊκό, να έχουν δημιουργηθεί 300.000 νέες θέσεις εργασίας, η ανεργία να έχει μειωθεί κατά έξι μονάδες, να μπορούν, χάρη σ’ αυτή την ανάπτυξη, να μειώνονται σημαντικά φόροι και εισφορές, να μπορούν να εφαρμόζονται καινοτόμα προγράμματα όπως αυτό για τη προσιτή στέγη για νέους ανθρώπους.

Τι άλλο λοιπόν χρειάζεσαι για να έχεις ποιότητα ζωής; Χρειάζεσαι να εμπιστεύεσαι το σχολείο που θα στείλεις το παιδί σου, το κέντρο υγείας και το νοσοκομείο που μπορεί να χρειαστείς, την ασφάλεια της γειτονιάς σου.

Χρειάζεσαι την αίσθηση ότι το κράτος σε σέβεται και δεν σε φορτώνει με ταλαιπωρίες και κόστη.

Χρειάζεσαι υποδομές, υλικές και άυλες, από τους δρόμους και τα λιμάνια στα νησιά μας, μέχρι μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χρειάζεσαι την αισιοδοξία ότι το νησί σου και το χωριό σου όχι μόνο δεν κινδυνεύει να ερημωθεί, αλλά μπορεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερους νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Σε όλα αυτά λοιπόν απαντά το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και φιλόδοξο, πού ήδη αποδίδει αποτελέσματα.

Το δικό μας πρόγραμμα είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί μια ισχυρή οικονομία, μια ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη που δημιουργεί πολλές και καλές θέσεις εργασίας και επιτρέπει να προγραμματίζουμε με ασφάλεια την αύξηση του μέσου μισθού στα 1.500 ευρώ από τα 1.170 που είναι σήμερα, την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, τη μείωση της ανεργίας κάτω από το 8%.

Μια ισχυρή οικονομία που εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της υγείας και της παιδείας, αλλά και την υλοποίηση και την επέκταση του προγράμματος, ύψους σήμερα 1,8 δις ευρώ που δίνει τη δυνατότητα σε 137.000 νέες οικογένειες να αποκτήσουν με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους το δικό τους σπίτι.

Και βεβαίως, μόνο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπόρεσε και προχώρησε στην ψηφιοποίηση του κράτους, καταργώντας τις ουρές και τις χαμένες εργατοώρες, καταργώντας τις καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων, αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα για καινοτόμες δράσεις που ήδη σώζουν ζωές, όπως το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων που ξεκίνησε με τον καρκίνο του μαστού και θα επεκταθεί σε όλες τις σοβαρές παθήσεις που μπορούν να προληφθούν.

Προϋπόθεση όμως της ποιότητας ζωής είναι και οι υποδομές. Κι εδώ ως μηχανικός, βλέπω μια μεγάλη ανάγκη και μια μεγάλη ευκαιρία για τα νησιά μας.

Η ανάγκη είναι να αντιμετωπίσουμε επιτέλους το πρόβλημα των αποσπασματικών παρεμβάσεων.

Εννοείται πως αν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι από το κεντρικό κράτος, πρέπει να τους αξιοποιήσουμε.

Όμως, για να φέρω ένα παράδειγμα, δεν έχει νόημα να φτιάξουμε ένα έργο υποδομής χωρίς να έχουμε πρώτα σχεδιάσει την οδική πρόσβαση σ’ αυτό, χωρίς να έχουμε προβλέψει τα αναγκαία συμπληρωματικά έργα, χωρίς να έχουμε εντάξει το συγκεκριμένο έργο σε ένα ευρύτερο αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή του και για ολόκληρο το νησί.

Εδώ λοιπόν βλέπω πως χρειάζεται ένας καλύτερος προγραμματισμός των αναπτυξιακών μας δράσεων, κι εδώ είναι που θέλω να αφιερώσω τις δικές μου δυνάμεις, τις γνώσεις μου και την όρεξή μου για δουλειά.

Χρειάζεται ένας προγραμματισμός μακρόπνοος που θα φέρνει ανάπτυξη, επενδύσεις και νέες δουλειές με σεβασμό στην ταυτότητα των νησιών μας, της ιστορίας μας, του πολιτισμού και του φυσικού μας πλούτου.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον τουρισμό, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών μας αυτά που πρέπει να αξιοποιήσουμε ώστε να δώσουμε στο τουριστικό μας προϊόν την προστιθέμενη αξία που θα κάνει διαφορά, αλλά και για να κάνουμε την τουριστική ανάπτυξη μοχλό μιας ολόπλευρης ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.

Και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται επίσης καλύτερη συνεννόηση και συντονισμός μεταξύ μας. Είμαστε η μικρότερη σε πληθυσμό εκλογική περιφέρεια στη χώρα. Εμείς οι τρεις σ’ αυτό το τραπέζι, ο Θανάσης, η Γεωργία κι εγώ, έχουμε τη μοναδική πολυτέλεια να προλαβαίνουμε μέσα σε λίγες μέρες να συναντήσουμε και να συζητήσουμε προσωπικά με όλους τους ψηφοφόρους. Αυτό δεν ισχύει σχεδόν σε καμία άλλη εκλογική περιφέρεια της χώρας.

Κι αυτό το μικρό μέγεθος είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη. Δήμος και Περιφερειακή Ενότητα, ο Βουλευτής του νησιού, το επιμελητήριο και οι επαγγελματικές ενώσεις, οι πρωτοβουλίες των πολιτών, μπορούμε και πρέπει να συνεννοηθούμε αποτελεσματικότερα, για να συνθέσουμε ένα κοινό όραμα για το μέλλον των νησιών μας. Κι αυτό το όραμα να το υπηρετήσουμε καθένας και καθεμιά από τη θέση του και με τις δυνάμεις του.

Με καλύτερο προγραμματισμό, με καλύτερη συνεννόηση μεταξύ μας, με ένα συγκεκριμένο και μακρόπνοο σχέδιο για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής, μια ανάπλαση μιας πλατείας, τα έργα σε ένα λιμάνι, μια δεντροφύτευση, ένα πάρκο, ένα φεστιβάλ, μια ιδιωτική επένδυση για τον τουρισμό, η ανακαίνιση ενός καταστήματος στο κέντρο της πόλης παύουν να είναι μεμονωμένες και αποκομμένες μεταξύ τους δράσεις και πρωτοβουλίες, αλλά συνδέονται μεταξύ τους, εντάσσονται σε μια μεγαλύτερη εικόνα, και πολλαπλασιάζουν το θετικό τους αποτύπωμα για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Αυτές είναι λοιπόν οι τρεις προτεραιότητες που με έκαναν να είμαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές: η καλύτερη ποιότητα ζωής στα νησιά μας, ο καλύτερος προγραμματισμός των αναπτυξιακών μας δράσεων, και η καλύτερη συνεννόηση, ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ μας. Για να υπηρετήσω αυτούς τους στόχους ζητώ τον σταυρό σας.

Γιατί πιστεύω ο βουλευτής, Ιδιαίτερα σε μια περιφέρεια σαν την Λευκάδα, είναι αυτός που έχει την ευθύνη όχι μόνο να μεταφέρει τη φωνή και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας στην κεντρική πολιτική σκηνή και να διεκδικεί και να πετυχαίνει λύσεις, αλλά και να συνθέτει τις διαφορετικές φωνές, να συμβάλει στη διατύπωση του οράματος που θα μας ενώσει σε μια κοινή προσπάθεια για τα νησιά μας, να συντονίζει τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Και βεβαίως, είμαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές γιατί βλέπω τη μεγάλη ευκαιρία που ανοίγεται για τα νησιά μας, την ευκαιρία της νέας ισχυρής, αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας κυβέρνησης που έχει έμπρακτα, και μέσα σε μια πολύ δύσκολη τετραετία αποδείξει τη βούλησή της να στηρίξει την περιφέρειά μας με έργα και δράσεις.

Στις μέρες που απομένουν λοιπόν μέχρι τις εκλογές, αξίζει ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη για τη νίκη. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα στη Λευκάδα, στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο, τον Καστό, μόνο όσοι θέλουν να ανακόψουν την πορεία ανάπτυξης των τελευταίων τεσσάρων χρόνων.

Την εβδομάδα που απομένει, αξίζει να βάλουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε κοντά μας τους αναποφάσιστους, για να πείσουμε όσους μπορεί να ξεκινάνε από ιδεολογική αφετηρία, αλλά ζητάνε για τη χώρα και για τα νησιά μας όσα μόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί: σταθερότητα, πρόοδο, έργα και αποτέλεσμα.

Μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Λευκάδα για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων, πρωταγωνίστρια της νέας μεγάλης νίκης της παράταξής μας. Μαζί, με γνώσεις και πείρα, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, μπορούμε ακόμη καλύτερα.

Σας ευχαριστώ πολύ!».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *