Η εκδήλωση θα γίνει βρέξει-χιονίσει… & μαζί εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής!

Η εκδήλωση θα γίνει βρέξει χιονίσει…
Η αυριανή μουσική εκδήλωση με το σχήμα “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” στο Νιοχώρι, θα γίνει “βρέξει-χιονίσει”! Τίποτα δεν σταματά τις δράσεις του ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΥ!  Η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, ο Δημήτρης Πάντος και η Μαρία Πλουμή θα είναι εκεί και θα αρχίσουν κανονικά τις μουσικές τους περιπλανήσεις στις 8:30 το βράδυ!
Η εκδήλωση θα γίνει βρέξει χιονίσει…
Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνετούς φίλους μας, ότι η φιλόξενη αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μουσικούς και το κοινό, στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέψει να απολαύσετε την ανεπανάληπτη αυτή μουσική εμπειρία στο πανέμορφο νεοφτιαγμένο πλακόστρωτο προαύλιό μας!
***
Και καλός όμως να είναι ο καιρός, αξίζει να παρευρεθείτε λίγο  νωρίτερα σ΄ αυτή την αίθουσα, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια μιας πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης ζωγραφικής της Paris Foot με τον τίτλο “Η Δύναμη της Γυναίκας”.
Η εκδήλωση θα γίνει βρέξει χιονίσει…
 Η ταλαντούχα ζωγράφος γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας και με σπουδές στο Chelsea University of the Arts in London και στο University College Falmouth, ζει εδώ και μερικά χρόνια στο Νιοχώρι και δημιουργεί σ΄ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον!
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν επίσης αύριο (Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022) και  θα διαρκέσει μια εβδομάδα, με εορταστικό κλείσιμο το επόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου!
Ο ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ υπηρετεί σταθερά και υποστηρίζει τον πολιτισμό και την τέχνη σε κάθε μορφή. 
Οι εκδηλώσεις μας όπως πάντα θα έχουν ελεύθερη είσοδο,
Σας περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *