Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

…Με την κοινωνία, στέλνουμε μήνυμα νίκης! Μαζί δυναμώνουμε το αύριο!…”

Στον απόηχο του εξαιρετικού αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου στους δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου η Νομαρχιακή Επιτροπή διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην Πλατεία «Μαρκάς». Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ερχόμενες εκλογές, ήταν μεγάλη η συμμετοχή και πυκνή η παρουσία των νέων μελών.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, βουλευτής Α΄ Αθήνας, μέλος της ΠΓ της ΚΕ, πρώην υπουργός ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι Κώστας Μπάρκας βουλευτής Πρέβεζας και Γρηγόρης Θεοδωράκης πρώην ΓΓ Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Κοινή συνισταμένη και μήνυμα όλων των ομιλιών ήταν η αναγκαιότητα για πολιτικο-κοινωνική αλλαγή και διακυβέρνηση της χώρας από προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην εξαιρετική ομιλία του ο Δ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση που δημιουργήθηκε και επικρατεί στην Ελλάδα τρία (3) χρόνια τώρα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέπτυξε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλους τους τομείς και παρουσίασε τις δεσμεύσεις της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης, τονίζοντας τα εξής:

«… Σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό, το μήνυμα είναι ένα, αυτό της πολιτικής αλλαγής. Ο κόσμος στενάζει από την ακρίβεια, τα καταστήματα δε μπορούν να καλύψουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ρεύματος που συνεχώς αυξάνονται. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμία διάθεση να βάλει φρένο στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Φρένο θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις επόμενες εκλογές. Με την κοινωνία, στέλνουμε μήνυμα νίκης! Μαζί δυναμώνουμε το αύριο!…”

Η Οργάνωση Μελών Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενισχυμένη στις εκλογές της 15ης Μαΐου, τις μετέπειτα εγγραφές νέων μελών και την δύναμη που θα αντλήσει από τη συμμετοχή και την αποφασιστικότητα όλων όσοι ανταποκριθούν στην προσπάθεια για την ίδια τη ζωή μας, προετοιμάζεται για την τριπλή εκλογική μάχη στη Βουλή, τους Δήμους μας και την Περιφέρεια με το νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος. Τα τρωκτικά που έχουν κατασπαράξει την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα πρέπει να εξαφανιστούν!

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 14/7/2022

Γραφείο Τύπου Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *