Κοπή της πίτας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας

αρχική

(Σ.Σ. Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, ο πλέον δραστήριος ίσως Λευκαδίτικος σύλλογος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη (4 Φλεβάρη 2015) αργά το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο IONIAN BLUE.

1

Κύριος οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Μανωλίτσης, που εδώ τον βλέπετε να καλωσορίζει τους προσκεκλημένους και να περιγράφει συνοπτικά την πλούσια δράση του Συλλόγου κατά την χρονιά που πέρασε...

2

Ο Σύλλογος έχει σαν βάση του την προσφορά και τον εθελοντισμό. Αυτονόητη συνεπώς είναι η συνήθειά του να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει ηθικά τους χορηγούς και τους πιο διακεκριμένους από τους εθελοντές του. Έτσι,  παραδίπλα απ΄τον πρόεδρο, ένα βραβείο κι εικοσιοχτώ(!) πλακέτες είναι σε αναμονή για να τιμήσουν ισάριθμους απ΄τους αρωγούς του Συλλόγου!

3

Πολύς ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημοφιλούς Συλλόγου. Ξεχωρίζει η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, συμπαραστάτη και αρωγού εξ αρχής του Συλλόγου, ο οποίος και προσφέρθηκε να ευλογήσει την πίτα του.

4

Παραδίπλα το τραπέζι των τοπικών Αρχών: Διακρίνεται ο Αντιπεριφερειάρχης, δυο Αντιδήμαρχοι, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης μετά της συζύγου και της γλυκύτατης κόρης του. (Ο Δήμαρχος απουσιάζει γιατί έπρεπε να παραστεί σε άλλη πίτα, όπου μάλιστα του …έπεσε το φλουρί, όπως μάθαμε…)

5

Ο προεδρικός λόγος τελείωσε, οι βραβεύσεις άρχισαν…

6

Πέρας των βραβεύσεων. Εδώ βλέπετε το τραπέζι των …πολυβραβευθέντων!

7

Ο Σεβασμιώτατος κι η ακολουθία του ευλογούν τις (δυο) πίτες…

8

Ο Πρόεδρος κόβει τα αρχικά “επίσημα” κομμάτια…

9

Η Όλγα συνεχίζει το έργο του Προέδρου (στο κόψιμο) και τα κορίτσια έχουν αναλάβει το μοίρασμα…

10

Όπα(!) γούρι, γούρι!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το φλουρί (που αντιπροσωπεύει μια διήμερη εκδρομή με τον Σύλλογο για δυο άτομα) πέφτει στον συνεργάτη του “ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ”, παρότι για πολλές δεκαετίες ο άνθρωπος δεν είχε κερδίσει ποτέ τίποτα!

Κάποιοι αποχωρούν εσπευσμένως …φουρκισμένοι! Δεν πειράζει, ας είναι καλά…

Και του χρόνου!

Ακολουθεί εκτεταμένο φωτορεπορτάζ από όλες τις φάσεις της εκδήλωσης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *