Κάλεσμα σε Συμμετοχική Τοιχογραφία και Μουσική βραδιά!

Κάλεσμα σε Συμμετοχική Τοιχογραφία και Μουσική βραδιά!
Tοιχογραφία: Στο Δημοτικό σχολείου Νυδρίου, την  Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαΐου 10.00-16.00
Μουσική βραδιά: Στο Δημοτικό σχολείου Νεοχωρίου στις 16 Μαΐου και ώρα 17.00
Ελάτε μαζί μας σε ένα μαγικό ταξίδι χρωμάτων και μουσικής . Την Κυριακή 15 και την Δευτέρα 16 Μαΐου, ο σύλλογος ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ μαζί με την ΑΜΑΚΑ και το FOODPATH φιλοξενούν την διεθνή οργάνωση GOODNESS TOUR στο νησί της Λευκάδας.
Οι Goodness Tour είναι μια διαπολιτισμική ομάδα καλλιτεχνών με βάση την Καλιφόρνια των Η.Π.Α οι οποίοι χρησιμοποιούν την Τέχνη σαν μέσο θεραπείας και κοινωνικής αρωγής. Κατά την διαμονή τους στο νησί μας οι Goodness Tour θα συν- δημιουργήσουν μια συμμετοχική τοιχογραφία με θέμα την Οδύσσεια στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Νυδρίου όπου όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε !
Ελάτε γεμάτοι όρεξη να πειραματιστείτε με χρώματα και ιδέες την Κυριακή από τις 10.00-16.00 και την Δευτέρα επίσης τις ίδιες ώρες.
Κάλεσμα σε Συμμετοχική Τοιχογραφία και Μουσική βραδιά!
Την Κυριακή ο Σύλλογος ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ μετά από την δράση της ζωγραφικής, στις 17.00 σας προσκαλεί στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου του Νεοχωριου λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω για μια μουσική βραδιά μαζί με τους καλλιτέχνες γεμάτη με γεύσεις από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο μας.
Για να πάρετε μια ιδέα από το έργο της ομάδας:
Σας περιμένουμε όλους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *