Έφθασαν οι 10οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου

Έφθασαν οι 10οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου

Έφτασε λοιπόν η ώρα !! Με δύο χρόνια καθυστέρηση λόγω πανδημίας και αδυναμίας διοργάνωσης αγώνων, φέτος ξαναμπαίνουμε στα γνωστά μας μονοπάτια με τη διοργάνωση των 10ων Ιόνιων Αγώνων Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Ως γνωστόν, οι αγώνες γίνονται πάντα κοντά στην ιστορική ημερομηνία της 21ης Μάϊου, όπου πραγματοποιήθηκε η Ένωση της Επτανήσου με την υπόλοιπη Ελλάδα και έρχονται να προσθέσουν την δική τους νότα στο εορταστικό κλίμα, μέσα από τη ματιά του κλασικού αθλητισμού.

Σκοπός τους να συγκεντρώσουν όλους τους αθλητές των σωματείων της Επτανήσου σε έναν αγώνα ορόσημο, συσφίγγοντας τις σχέσεις μεταξύ αυτών, περνώντας το δικό τους, ιδιαίτερο κοινωνικό μήνυμα της Ένωσης, με γνώμονα πάντα την ευγενή άμιλλα και το “ευ αγωνίζεσθαι” !!

Προσκεκλημένοι και φιλοξενούμενοί μας φυσικά, όπως κάθε χρόνο, αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, που έρχονται να προσθέσουν ποιότητα στη συνάντησή μας.

Προσκαλούμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας και των γύρω περιοχών να έρθουν στο Στάδιο να απολαύσουν όμορφους αγώνες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, Λευκάδιων και μη, πολλοί εκ των οποίων προσπαθούν να πετύχουν όρια πρόκρισης σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα !!

Έφθασαν οι 10οι Ιόνιοι Αγώνες στίβου

Αρωγοί στην προσπάθειά μας, όπως κάθε χρόνο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Λευκάδας και ο Δήμος Λευκάδας που συνδιοργανώνουν μαζί μας τους αγώνες, οι υπερπολύτιμοι χορηγοί μας, με την καθοριστική συμβολή πολλών εθελοντών και φυσικά σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το ΣΕΓΑΣ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *