Η Φιλαρμονική έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

αρχική

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής σε οικογενειακή μάλλον ατμόσφαιρα, έγινε το βράδυ της Παρασκευής (23 -1-2015) στην αίθουσα συναυλιών του κτιρίου της. Λιγοστός σχετικά ο κόσμος που παρευρέθηκε, για ένα τόσο δημοφιλές σωματείο, οπότε η εκδήλωση έγινε κυρίως μεταξύ μελών, γονέων των μαθητών και φίλων. Αιτία φαίνεται πως ήταν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των δυο μεγάλων κομμάτων, αφού τότε μόλις που είχε τελειώσει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Σύριζα, ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη η αντίστοιχη της Ν. Δημοκρατίας…

Οι τοπικές πολιτικές Αρχές πάντως, (αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.λ.π.) πρόφθασαν να εγκαταλείψουν τα κομματικά και να δώσουν το”παρών” έγκαιρα.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Δέλλας συνεπικουρούμενος από δυο ακόμη ιερωμένους, τον πανηγυρικό τόνο της ημέρας έδωσε ο πρόεδρος κ. Πανταζής Κηρολίβανος, ενώ την μουσική επένδυση της βραδιάς είχαν οι νεαροί μουσικοί της Εταιρείας, ντυμένοι με σπορ ρούχα, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Κ. Μεσσήνη.

Και του χρόνου!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απ΄την εκδήλωση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *