Εγκαίνια της Μαθητικής Έκθεσης για τα 200 χρόνια μετά το 1821

 

Εγκαίνια της Μαθητικής Έκθεσης για τα 200 χρόνια μετά το 1821

Εγκαίνια της Μαθητικής Έκθεσης για τα 200 χρόνια μετά το 1821

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Εγκαίνια της Μαθητικής Έκθεσης «Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με όχημα τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821»

 

Με μια κλειστή τελετή – λόγω υγειονομικών περιορισμών – πραγματοποιήθηκαν, χθες το απόγευμα (13/12/2021), στο Διοικητηρίο Π.Ε. Λευκάδας, τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης «Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με όχημα τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821» από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά.

 

Η Έκθεση αποτελεί την κορύφωση του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής και εικαστικών έργων, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», και τη συνεργασία των Διευθύνσεων Α’- βάθμιας & Β’- βάθμιας Εκπαίδευσης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν μέσω μηνύματός τους η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, και ο Βουλευτής Λευκάδας, Αθανάσιος Καββαδάς, ενώ χαιρετισμούς απήυθυναν: ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Μπατσίλας, η εκπαιδευτικός, Όλγα Θειακού, εκπροσωπώντας τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδας & Ιθάκης, πατέρας Σπυρίδων Μπουρής.

 

Μετά τους χαιρετισμούς και τις σύντομες ομιλίες, όλοι οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στο Αίθριο του Διοικητηρίου – το οποίο ανακαινίστηκε σε εκθεσιακό χώρο – όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών, ενώ όλοι τόνισαν πως πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα πρέπει να καθιερωθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Έκθεση είναι ανοικτή δωρεάν για το κοινό και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2021. Είναι δυνατή η φυσική παρουσία κοινού στους χώρους της Έκθεσης, σύμφωνα με τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας που περιγράφονται αναλυτικά στο www.LefkadaXperience.gr.

 

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση των εγκαινίων της Έκθεσης στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=4vFjLb92J3g&list=PL_2mPNUW8A75ZjVo-PkpcnFEmr7q0I3Gy

 

Δείτε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην εκδήλωση εγκαινίων της Έκθεσης στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=QcfUIe03mBE&list=PL_2mPNUW8A75ZjVo-PkpcnFEmr7q0I3Gy

***

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *