Εθελοντική αιμοδοσία από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Εθελοντική αιμοδοσία από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 24/9 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Η διοίκηση του φορέα προτρέπει κάθε μέλος του να προσέλθει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας από τις 10:00πμ μέχρι τις 13:00μμ και να διαθέσει 10 λεπτά από το χρόνο του δίνοντας αίμα στην Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Η  Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας υπενθυμίζει στα μέλη του φορέα και σε όποιον άλλον επιθυμεί ότι έχει δημιουργηθεί από το 2012 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη πιθανών αναγκών των μελών του Επιμελητηρίου.

Εκτός της ημερομηνίας αυτής ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν αίμα οποιαδήποτε ημέρα επιθυμούν στο Νοσοκομείο Λευκάδας στο τμήμα αιμοδοσίας ώρες 8:30πμ με 13:30μμ. Πάντοτε θα υπενθυμίζετε στους αρμόδιους του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι η προσφορά σας είναι για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Με την εθελοντική αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος του Επιμελητηρίου, προσφέρουμε ένα δώρο ζωής στους επαγγελματίες  μέλη μας, αν χρειαστούν ποτέ είτε οι ίδιοι είτε η οικογένειά τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *