Εγκαίνια στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Εγκαίνια στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Εγκαίνια στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

ΕΝΩΣΗ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ   ΣΤΡΑΤΟΥ

                      ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Δελτίο  Τύπου

 

Παρουσία του Πρόεδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντγου  Κουτρή Σταύρου ,  μελών του Παραρτήματος , εκπροσώπων Τοπικών αρχών,   Ενόπλων Δυνάμεων  και Σωμάτων Ασφαλείας , πραγματοποιήθηκαν  σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 11-09-2021   τα επίσημα εγκαίνια  του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ. στην Λευκάδα στην οδό Ιωάννη Μελά  63-65.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος , ο οποίος έδωσε τις καλύτερες πατρικές Του ευχές στους παρισταμένους και  στα μέλη του Παραρτήματος .

Στις άμεσες και κύριες δραστηριότητες, ως και στους κορυφαίους σκοπούς και στόχους αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Παραρτήματος , σημειώνοντας πως το Παράρτημα παραμένει αυστηρά εκτός από κάθε κομματική , πολιτική και παραταξιακή  δραστηριότητα ,  ενώ χαιρετισμούς  απεύθυναν στους παρισταμένους  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης , ο Πρόεδρος της  Ε.Α.Α.Σ και ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε με την απονομή πλακέτας το μέλος του Παραρτήματος  συντοπίτης μας Αξκός ε.α. και  Ακαδημαϊκός -Καθηγητής έδρας στη Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δρακάτος Παναγιώτης , για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά του τόσο στο στράτευμα , όσο και στην επιστήμη.

Τα εγκαίνια του Παραρτήματος πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με περιορισμένη παρουσία εκπροσώπων των αρχών και φορέων του τόπου μας.

Για το   Τ.Σ.

Τχης (ΤΧ) ε.α.  Κοντομίχης Β. Γεώργιος.

Πρόεδρος Παραρτήματος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *