Τέταρτη Πανελλήνια θέση για τον Φυτόπουλο στο Δέκαθλο Κ20

Τέταρτη Πανελλήνια θέση για τον Φυτόπουλο στο Δέκαθλο Κ20

Τέταρτη πανελλήνια θέση ο Φυτόπουλος στο Δέκαθλο Κ20

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4/7/2021, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήγχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, με τον Κων/νο Φυτόπουλο στο Δέκαθλο και τον Τηλέμαχο Μεσσήνη στον Ακοντισμό.

Ο Κων/νος είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά, αφού προετοιμαζόταν εντατικά για τις Πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις, αλλά βίωσε και εξάμηνο αποκλεισμό από τις προπονήσεις, λόγω απαγόρευσης διακοινοτικών μετακινήσεων κατά τον υποχρεωτικό εγκλεισμό εξαιτίας της πανδημίας. Επιπρόσθετα, μια ενόχληση στο γόνατο στο τέταρτο αγώνισμα (ύψος) ήρθε να μεταβάλει το στόχο της διάκρισης σε στόχο συντηρητικής και ασφαλούς ολοκλήρωσης του Δεκάθλου.

Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει κοντά  στις επιδόσεις που του χάρισαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία πέρυσι, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ σε ένα αγώνισμα (σφαιροβολία), και να τερματίσει στην τέταρτη θέση με 5142 βαθμούς.

Ο Τηλέμαχος ήρθε με πρόκριση από το Διασυλλογικό με την 20η επίδοση και μπόρεσε να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ με βολή στα 31,36, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή να του δώσει την πρόκριση στον απογευματινό τελικό.

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Γ.Σ. Λευκάδας είναι το επόμενο Σ/Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου θα λάβουν μέρος μετά από πρόκριση οι, Στέλλα Κατωπόδη στα 2000μ στηπλ, ο Άγγελος Τσούτσης στο άλμα εις μήκος, η Βασιλική Λογοθέτη στον Ακοντισμό και ο Άγγελος επίσης στον Ακοντισμό, με ελεύθερη συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *