Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ

Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΥΑΘΛΟΣ

Μια μεγάλη επιτυχία, ενα πολυ σημαντικό Διεθνες Σεμιναριο TAEKWONDO ITF για τον εκπαιδευτη του συλλόγου μας Καββαδία Ευστάθιο πραγματοποιηθηκε την 20-21/03/2021. Το σεμινάριο διεξήχθη διαδικτυακα  στην Τσεχια απο τον Αντιπρόεδρο της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του TAEKWONDO ITF HWANG HO YONG 9o DAN  .Το σεμινάριο αφορουσε την πιστοποίηση Διεθνών Εκπαιδευτών απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία  και στο τελος του ο εκπαιδευτης Καββαδίας Ευστάθιος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις του Διεθνούς Εκπαιδευτη.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ειναι η τέταρτη κατα σειρα αφου ο Καββαδίας Ευστάθιος ειναι ηδη κάτοχος του υπ”αριθμ GR-31-64 απο 03/02/2008 πτυχιου Διεθνούς Εκπαιδευτη  στην Θεσσαλονίκη,  του υπαριθ.C3083 απο 29/08/2010  πτυχιου προπονητη Γ κατηγορίας TAEKWONDO της  Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TAEKWONDO στην Ολλανδία,  του υπ’ριθμ IIC 10832 απο 02/04/2016  πτυχιο Διεθνούς Εκπαιδευτη. Ολες οι ανωτέρω πιστοποιήσεις μαζι  με τα σεμινάρια στο εξωτερικο οπως στο Πανεπιστήμιο του Ταεκβοντο στην Κορεα το 2010 αποδεικνύουν την αγάπη του συλλόγου μας για τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα για την ορθότερη διδασκαλία του  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και την εξέλιξη των γνώσεων στους αθλητές μας.
Συγχαρητήρια ,εύχομαστε ανάλογες δρασεις και επιτυχίες.
Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ Δελτίο Τύπου του ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας ΕΥΑΘΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *