Equal Society: Χορεύουμε για καλό σκοπό

χορός

«Χορεύουμε για καλό σκοπό»
Μια ξεχωριστή βραδιά από την Equal Society

Η Equal Society την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Χορεύουμε για καλό σκοπό». Μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλά και ιδιαίτερα happenings o κόσμος πρόκειται να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς σε παιδιά και νέους που το έχουν ανάγκη. Δεν χρειάζεται ταλέντο αλλά όρεξη για χορό!
Η βραδιά θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις σχολές χορού της Λευκάδας «ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ» & «ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗ» και το γυμναστήριο FIT FOR FUN. Παρουσιάσεις διαφόρων χορευτικών ειδών, κληρώσεις και δώρα περιμένουν όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση που έχει σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τις σπουδές νέων από ευπαθείς οικογένειες του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και της εκπαίδευσής τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Equal Society θα κληρώσει ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα με μεταφορικά και διαμονή στο Kαϊμακτσαλάν, μια ευγενική προσφορά του τουριστικού γραφείου KINISSIS.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με διαγωνισμό χορού «τελικής … πτώσης» όπου θα τεστάρουμε τις αντοχές μας και θα διασκεδάσουμε παρέα.
Τα τρία τελευταία ακούραστα χορευτικά ζευγάρια θα κερδίσουν δώρα έκπληξη! Αντέχετε;
Η εκδήλωση στοχεύει να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σκοπό της και να δημιουργήσει φιλανθρωπική συνείδηση, να αναπτύξει την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία, και το πνεύμα του υγιούς ανταγωνισμού, να προωθήσει την κοινωνική υπόσταση του χορού και να προωθήσει τον χορό γενικά ως ένα είδος δημιουργίας και εναλλακτικής άσκησης.
Αρχίζουμε τον χορό στις 10.00. μ.μ. την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ. Την βραδιά παρουσιάζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Κουνιάκης σε ζωντανή μετάδοση από τον Prisma 9,51.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους : το Μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ, το τουριστικό γραφείο KINISSIS, το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το κατάστημα HONDOS CENTER, την Herbalife, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Prisma και Εnergy και τις σχολές χορού «ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗ», «ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ» και το γυμναστήριο FIT FOR FUN.
Tέλος, ευχαριστούμε συνολικά τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της Λευκάδας και της Βορειοδυτικής Ελλάδας για την προώθηση της εκδήλωσης και γενικά για την προβολή των δραστηριοτήτων της Equal Society.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *