Η Νέα Χορωδία στο “Κάθε τόπος και τραγούδι” της ΕΤ3

Η Νέα Χορωδία στο “Κάθε τόπος και τραγούδι” της ΕΤ3

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964

Λευκάδα 4-10-20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα του στα τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής της ΕΤ3 με τίτλο «Κάθε τόπος και τραγούδι», σε σχετικό αφιέρωμα για τη Λευκάδα το οποίο ξεκίνησε με το συγκρότημά μας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή «Κάστρο» της πόλης της Λευκάδας.

Την εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι, η οποία προβάλλεται κάθε Κυριακή από την ΕΤ3, παρουσιάζει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος-ερευνητής λαϊκής παράδοσης Γιώργης Μελίκης.

Πρόκειται για εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου της οποίας βασικός στόχος είναι η ανάδειξη του επιχώριου και αυθεντικού συνάμα θεάματος με τις πολλές και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις του τοπικού λαϊκού ανθρώπου. Ο χορός αποτελεί βασικό και βαθύ παραγωγικό πολιτιστικό στοιχείο.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη και σε όλους τους συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής, στους χορευτές και τις χορεύτριές μας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και εκπροσώπησαν επάξια τον τόπο μας, στην χοροδιδάσκαλό μας Πένυ Τσερέ που ηγήθηκε του χορευτικού καθώς και στον Λευκαδίτη χοροδιδάσκαλο Γιάννη Γαντζία ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα και συντόνισε με επιτυχία το όλο εγχείρημα της παραμονής του τηλεοπτικού συνεργείου στη Λευκάδα.

Από το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *