Ήτα της Νίκης στην παράταση από τα Χανιά

Ήτα της Νίκης στην παράταση από τα Χανιά

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Νίκη Λευκάδας με σκορ 78-80 από τον ΟΑ Χανίων για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας  πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή, που όμως δεν ολοκλήρωσε και έτσι δεν κατάφερε να πάρει την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα. Παρά το -17 στο οποίο βρέθηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου (41-58 στο 27′), η Νίκη πήγε το ματς στην παράταση, στην οποία προηγήθηκε κιόλας, όμως στο τέλος λύγισε, με τον ΟΑΧ να φεύγει με το διπλό από το Κλειστό της Λευκάδας.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα μας η Ρέντζι Μπεσάρντ η οποία πέτυχε 42(!!!) πόντους, μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, με αντίπαλο δέος από την ομάδα των Χανίων την Μιράντα Ντράμοντ που σταμάτησε στους 32 πόντους και η οποία έκανε και την μεγαλύτερη ζημία στην ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 20-20, 28-40, 49-60, 70-70 (κ.α), 78-80

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος):Ντάνιελ 1, Πανούση 16(4), Πολυμένη 7(2), Παπαμιχαήλ 2, Μαρούντα, Μπεσάρντ 42, Τσέσλεκ 10

ΟΑ Χανίων (Νανάκος-Δημητρουλάκη): Μπιν 18, Θεοδοσουλάκη, Βιντσιλαίου Α. 2, Ψυχογιού 5(1), Λίτσι 2, Βιντσιλαίου Στ. 11, Ντράμοντ 32(5), Μπουθ 10

Διαβάστε ΕΔΩ για την αγωνιστική δράση της Α1!

Ο προπονητής μας κ. Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Το παιχνίδι το χάσαμε εμείς. Είχαμε πει πόσο επικίνδυνη παίκτρια είναι η Ντράμοντ και την αφήσαμε να σκοράρει τόσο πολύ. Επίσης κάναμε στο πρώτο ημίχρονο 15 λάθος πάσες χωρίς κάποια πίεση, απλά γιατί συγκεκριμένες παίκτριες δεν ήταν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι. Αν κερδίζαμε θα ήμασταν κατά 90% εκτός πλέι-άουτ. Προχωράμε και κοιτάμε παρακάτω. Μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον για εμάς το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στα Χανιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *