Πολύτιμη νίκη στα Μελίσσια

Πολύτιμη νίκη στα Μελίσσια

Πολύ σημαντικό διπλό με σκορ 79-85 για την Νίκη Λευκάδας κόντρα στην σκληροτράχηλη και ενισχυμένη με τρεις Αμερικανίδες πλέον ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά και με πολλές εναλλαγές στο σκορ η ομάδα μας είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, με τις γηπεδούχες να μην παραδίνονται και να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τέλος με όπλο κυρίως τα 17 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν. Τα κορίτσια του Δουβίτσα με πολυτιμότερη την Πανούση, η οποία πέτυχε 30 πόντους, άντεξαν στην πίεση και πήραν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς εν όψει του στόχου της αποφυγής των πλέι-άουτ.

Δεκάλεπτα: 16-22, 31-37, 58-61, 79-85

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Α Φατιμάχ 12(1), Ναυροζίδου 5, Στεφάνου 2, Παναγιωτίδη 5(1), Κοιλιαρίδη 3(1), Ζακυνθινού, Κούκη 6,Τζόνσον 13(1), Γιαμπάνη 11(2), Κινγκ 22.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Ντάνιελ 15(1), Πανούση 30(2), Πολυμένη 9(3), Παπαμιχαήλ 4, Μαρούντα, Μπεσάρντ 18(3), Τσέσλεκ 9.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και την βαθμολογία!

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Λευκάδας δήλωσε: «Ελπίζω να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σωστά, ξέραμε πως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και χωρίς λόγο υπήρχε μια χαλαρότητα άνευ προηγούμενου. Όσο παίζαμε με μυαλό ήμασταν καλοί και δεν μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν και στο τέλος που χρειάστηκε μίλησαν τα κορίτσια τα έμπειρα. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Μελισσίων και εύχομαι να συνεχίσουν να παίζουν με τρεις ξένες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *