Δράσεις της ΔΕΠΟΚΑΛ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η ΔΕΠΟΚΑΛ για την

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση  ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου  Λευκάδας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας οργανώνουν δράσεις που αφορούν την ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού στον οποίο είναι αφιερωμένος ο μήνας Οκτώβριος

.

Στα πλαίσια αυτών των δράσεων και με την υποστήριξη της ΚΙΔΕΜ Μεγανησίου και του συλλόγου γυναικών Μεγανησίου «ΗΛΑΚΑΤΗ» πραγματοποιήθηκε ενημερωτική καμπάνια την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο Μεγανήσι . Τα μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν και τα τρία χωρία όπου ενημέρωσαν τις γυναίκες σχετικά με την σημαντικότητα της πρόληψης στη αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στη πόλη της Λευκάδας. Η ομάδα που συμμετείχε στην ενημέρωση ξεκίνησε από το Διοικητήριο  και τους εργαζόμενους του Δήμου και της Περιφέρειας. Επισκέφτηκε το Δήμαρχο κ. Καλό Χαράλαμπο και τον πρόεδρο της ΔΕΠΟΚΑΛ κ. Ρόκκο Στέλιο  όπου συνομίλησαν για λίγο και τους προσφέρθηκαν  αναμνηστικά.  Στη συνέχεια η καμπάνια μεταφέρθηκε στη κεντρική αγορά όπου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό σε όλα τα καταστήματα και τους περαστικούς.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν με την διοργάνωση της Ημερίδας «Είναι στο χέρι σου» που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2019 και επισκέψεις στις  υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λευκάδας.

ΜΑΘΕ… ΠΡΟΛΑΒΕ… ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ… ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΠΟΚΑΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *