Η Λευκάδα συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας

Η Λευκάδα συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Λευκάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», η οποία αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Δεκάδες συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, την περασμένη Κυριακή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Λευκάδας και συμμετείχαν στην πρωινή ποδηλατάδα στη λιμνοθάλασσα και στον απογευματινό περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που αποτέλεσαν μια καλή ευκαιρία για να αποχωριστούμε το αυτοκίνητο, να χαρούμε και να γνωρίσουμε περισσότερο τις ομορφιές του τόπου μας.

Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί ολόθερμα για τη συνεργασία το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας και το Λιμενικό Σώμα Λευκάδας που μερίμνησαν για την ασφάλεια της ποδηλατάδας, τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με την περιεκτικότατη ξενάγηση στην πόλη καθώς και όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους όσοι πρόσθεσαν ενέργεια στις δράσεις μας.

Η Λευκάδα συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *