Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και νέους στόχους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με όλο το επιτελείο του, είναι έτοιμος να υποδεχθεί την καινούργια φουρνιά των μικρών, επίδοξων αθλητών έχοντας εκπονήσει πρωτοπόρα προπονητικά προγράμματα άθλησης/διασκέδασης, ώστε μέσα από μια εξελικτική διαδικασία τα παιδιά να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους και κάποια να στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 14/09, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου έχουμε ετοιμάσει μια μικρή γιορτή με Kids Athletics και άλλα παιχνίδια στίβου για παιδιά από 4 ετών, με τη βοήθεια των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και των φετινών πανελληνιονικών, Στέλας Κατωπόδη και Κων/νου Φυτόπουλου.

Παράλληλα, θα έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας την πρωταθλήτρια Ευρώπης U20 σε μήκος και τριπλούν και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να παίξουν και να προπονηθούν μαζί της.

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου

Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο και συνεχίζονται καθημερινά όλο το χρόνο, ώρα 16:00-18:00,  στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Πληροφορίες:

Νικολέτα Κονδυλάτου – 6975 75 62 47

Ίκαρος Ζακυνθινός  –  6947 270 565

Γιάννης Πολίτης  –  6932 63 11 29

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *