Δήμαρχος: Μαζέψτε τραπεζοκαθίσματα κι εμπόδια…

Δήμαρχος: Μαζέψτε τραπεζοκαθίσματα κι εμπόδια…

Την νομιμότητα και την τάξη στους κοινόχρηστους χώρους, η οποία ως γνωστόν έχει καταλυθεί προ πολλού, φιλοδοξεί να φέρει στον Δήμο ο νέος δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, σύμφωνα με ανακοίνωση προς ιδιοκτήτες καταστημάτων και κατοικιών που εξέδωσε σήμερα και υπογράφει ο ίδιος.

Η προθεσμία συμμόρφωσης για την απομάκρυνση κάθε εμποδίου χωρίς άδεια απ΄ τους κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, πεζόδρομους, πλατείες και οδοστρώματα) που δίδεται στην ανακοίνωση είναι η Δευτέρα 9-5-2019, απ΄την οποία και μετά θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Μπράβο στον Δήμαρχο που δείχνει πως σκοπεύει να πιάσει τον ταύρο απ΄ τα κέρατα, αν βέβαια επιμείνει μέχρι τέλους σ΄ αυτή τη γραμμή. Γιατί και οι προηγούμενοι κάπως έτσι ξεκίνησαν κι είδαμε πως κατέληξαν…

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Λευκάδα, 05 Σεπτεμβρίου 2019

Αριθμ. Πρωτ. : 17954

Πληροφορίες:

Ταχ. Δ/νση:

Ταχ. Κώδικας:

Τηλέφωνα:

Fax:

email:

Γκογκάκης Κων/νος

Διοικητήριο

31 100-Λευκάδα

2645360603

2645021010

dalefkas@lefkada.gov.gr

 

ΠΡΟΣ:

Ιδιοκτήτες καταστημάτων

Ιδιοκτήτες κατοικιών

 

Θέμα: Απομάκρυνση εμποδίων από κοινόχρηστους χώρους και οδούς.

 

Βάσει των διατάξεων του Ν. 1080/80 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και σύμφωνα με τον Κανονισμό Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων Χώρων (αριθμ. απόφ. 55/2015 Δ.Σ), για την ομαλή λειτουργία της πόλης, σας εφιστούμε την προσοχή για την απομάκρυνση εμποδίων και κάθε είδους αντικειμένου χωρίς αδειοδότηση από τους κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες, οδόστρωμα) έως την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019.

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας και την συνδρομή σας στον ευπρεπισμό της πόλης και για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών, αλλιώς θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις.

 

 Ο Δήμαρχος

 

ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

                                                                

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *