Πρώτη μετεκλογική δήλωση του βουλευτή Θανάση Καββαδά

Θρίαμβος του Θανάση Καββαδά – η πρώτη του δήλωση

Μετά το “κλείδωμα” της εκλογής του Θανάση Καββαδά, ο επανεκλεγείς βουλευτής από το πολιτικό του γραφείο όπου βρισκόταν μεταξύ συνεργατών και φίλων, έκανε την ακόλουθη -που ήταν και η πρώτη του- μετεκλογική δήλωση:

Μέσα απ΄ την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Λευκαδίτες, τους Μεγανησιώτες, τους πολίτες του Καλάμου και του Καστού που με τίμησαν για 2η φορά με την ψήφο τους.

Είμαι βαθιά συγκινημένος για την ψήφο των συμπολιτών μου. Το ποσοστό του εκλογικού αποτελέσματος κάνει πολύ μεγάλη την ευθύνη που αναλαμβάνω. Τους ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς.

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να πω ότι θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων. Οι δεσμεύσεις μου για συνεργασία πρωτίστως με την κοινωνία και με όλους τους φορείς θα γίνουν πράξη. Θα επιδιώξω συνεργασίες που θα βγάλουν την Λευκάδα από την σημερινή κατάσταση. 

Από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά. Ξεκινάμε για να γίνουν πράξη όλα όσα προεκλογικά δεσμευθήκαμε. Και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχουμε μια Λευκάδα τελείως διαφορετική.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις συνυποψήφιές μου Αυγερινού Γεωργία και Κατωπόδη Αργυρή που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μαζί, καθημερινά ένα καλό και τελικά νικηφόρο αγώνα. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ΄ την καρδιά μου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *