Η Γεωργία Αυγερινού περιοδεύει στην πόλη και στα χωριά

Η Γεωργία Αυγερινού περιοδεύει στην πόλη και στα χωριά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ στα χωριά Άγιο Ηλία, Βουρνικά και Σύβρο, Τσουκαλάδες Λυγιά, Νικιάνα, Κατούνα, Καρυώτες, Πινακοχώρι.   

Η Γεωργία Αυγερινού, ξεκινώντας από την αγορά της πόλης της Λευκάδας, όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές, με επιχειρηματίες και εργαζόμενους επισκέπτεται καθημερινά και διαδοχικά τα χωριά  του νομού μας. 

Συναντά τους συμπατριώτες μας και συζητά μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που θα δώσουν όλοι μαζί, στηρίζοντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Γεωργία Αυγερινού περιοδεύει στην πόλη και στα χωριά

Από τις επαφές και τις συναντήσεις με τους κατοίκους στα χωριά  Άγιο Ηλία, Βουρνικά και Σύβρο, Τσουκαλάδες Λυγιά, Νικιάνα, Κατούνα, Καρυώτες, Πινακοχώρι, όπου συμμετείχε και στο πανηγύρι «του Άι Γιαννιού τα λάμπαρδα», επιβεβαιώθηκε ότι  το νησί μας αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα και ελλείψεις στο οδικό δίκτυο, την ύδρευση, την υγεία, το λιμάνι, τις υποδομές, την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας.

Η Γεωργία Αυγερινού περιοδεύει στην πόλη και στα χωριά

Οι Λευκαδίτες ζητούν άμεση αντιμετώπισή των προβλημάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας, ανάπτυξη και δουλειές .

Η Γεωργία Αυγερινού, αφού αντάλλαξε απόψεις και μοιράστηκε κοινές αγωνίες με τους συμπατριώτες μας, δεσμεύτηκε ότι θα είναι μαζί τους και την επόμενη μέρα των εκλογών και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να δώσει λύσεις στα προβλήματα, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια Καλύτερη Ζωή, για μια καλύτερη Λευκάδα, τη Λευκάδα που αξίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *