Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Λιτανεία και Λειτουργία τελείωσαν στην Ι. Μονή της Φανερωμένης κι ο κόσμος εξέρχεται…

Για όσους έχουμε ζήσει στην Αθήνα και έτυχε να έχουμε την σχετική εμπειρία με αποκλεισμούς δρόμων για την ασφαλή διέλευση υψηλών προσώπων, έχοντας εμπεδώσει το safety first, δεν ήταν έκπληξη η τεράστια ουρά (από ανθρώπους) που δημιουργήθηκε στην στάση του ΚΤΕΛ, έξω απ΄ την Ι. Μονή της Φανερωμένης,  μετά την λήξη της Θείας Λειτουργίας και της Λιτανείας.

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Η ουρά (για το λεωφορείο του ΚΤΕΛ) όλο μεγαλώνει μέσα στο λιοπύρι του καταμεσήμερου… Λεωφορείο όμως στον ορίζοντα δεν φαίνεται…

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Προφανής λόγος είναι οι λιμουζίνες των “επισήμων” που τους αναμένουν ακινητοποιημένες με πρόσωπο προς το Φρύνι, έχοντας αποκλείσει την άνοδο στα άλλα οχήματα και στα λεωφορεία!!

Σε πολλούς όμως (απ΄ τα μέλη της ανθρώπινης ουράς) που δεν είχαν ξαναζήσει τέτοια εμπειρία και βρέθηκαν για 45 λεπτά και πλέον να τους χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι, στο καταμεσήμερο με 33 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να φαίνεται λεωφορείο  στον ορίζοντα για να γυρίσουν στην πόλη, η οργή χτύπησε κόκκινο. Κι επειδή θεώρησαν σαν αιτία της ταλαιπωρίας τους τον υψηλό επισκέπτη και πρόεδρο της Ν. Δημοκρατίας, (ο οποίος μάλλον δεν υποπτεύθηκε καν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε),  άρχισαν να απειλούν για εκλογική εκδίκηση που θα του κόστιζε τουλάχιστον 100 ψήφους, σύμφωνα πάντα με την δική τους εκτίμηση.

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Και οι οποίες λιμουζίνες επεκτείνονται μέχρι πάνω…

Εμείς βλέποντας την ουρά των λιμουζίνων που ανέμεναν με πρόσωπο προς το Φρύνι, δηλαδή αντίθετο της συνήθους ροής της κυκλοφορίας, που ήταν προς Απόλπαινα, καταλάβαμε μέσα στο ημίωρο τι πρόκειται να συμβεί. Έτσι χαρίσαμε το εισιτήριο του ΚΤΕΛ σε κάποιον χριστιανό και ξεκινήσαμε  για να γυρίσουμε ποδαράτο στην πόλη!

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Επιτέλους κάποιοι επιβιβάζονται…

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Το ίδιο κι ο βουλευτής…

Λίγο πιο κάτω είδαμε να επιβιβάζονται στις λιμουζίνες οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί και οι συνοδείες τους κι αφού όλοι τούτοι ξεκίνησαν και μας προσπέρασαν με κατεύθυνση προς το Φρύνι, είδαμε για ποιο λόγο περιμέναμε μάταια λεωφορείο.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά έξι ολόκληρα λεωφορεία του ΚΤΕΛ είχαν ακινητοποιηθεί στο δρόμο, μέχρι να φύγουν οι επίσημοι κι οι συνοδείες τους! Κι αμέσως πίσω τους, ακόμα έξι τουριστικά λεωφορεία από διάφορα μέρη της Ελλάδας απελευθερώθηκαν κι αυτά και ανέβαιναν προς την Μονή, προφανώς για να παραλάβουν τους δικούς τους επιβάτες!

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Το κονβόι των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, οδεύει επιτέλους προς την Μονή, ώστε να δώσει τέλος στο μαρτύριο της ουράς των Λευκαδίων…

Η ουρά της οργής (και του κόστους!)

Κι ακολουθεί το ισάριθμο κονβόι των τουριστικών λεωφορείων για να ανακουφίσει και τους επισκέπτες μας…

Τελικά μυστήριο πράγμα αυτή η πολιτική! Ξεκινάς μια ενέργεια για να ενισχύσεις το κόμμα σου στις εκλογές και τελικά από κάποια λεπτομέρεια, πας για μαλλί και γυρίζεις κουρεμένος…

 

Σχολιάστε

  1. μακης μελας

    Ολα , τα πολιτικα και παραπολιτικα αυτου εδω του τοπου , γυρω απο το μαλλι και τον …..Μαλλια περιστρεφονται!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *