Μετεκλογικό μήνυμα του Θοδωρή Σολδάτου

Μετεκλογικό μήνυμα του Θοδωρή Σολδάτου

Λευκάδα, 03.06.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγχαρητήρια στον Μπάμπη Καλό για την εκλογή του.

Έδωσα με τους υποψήφιους του συνδυασμού μου, έναν αγώνα με βασικό σύνθημα «Μας ενώνει η Λευκάδα». Οι συμπολίτες μας να είναι βέβαιοι, ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης.

 

Το αρνητικό των εκλογών είναι η πολύ χαμηλή συμμετοχή. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, ότι έχουμε χάσει σε μεγάλο βαθμό τις καρδιές των πολιτών της Λευκάδας. Αυτό έχουμε χρέος να το αλλάξουμε με τη δουλειά μας και την υπευθυνότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει τη στάση μας. Χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγία.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους της δημοτικής μου ομάδας και στους συνεργάτες μου, αυτής της εξαιρετικής παρέας που με πλαισίωσε και συμμετείχε ακατάπαυστα στην εκλογική διαδικασία.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κολακευτικό να πλαισιώνεται κανείς από τόσους πολλούς συμπολίτες του, με τις ίδιες αρχές, τις ίδιες απόψεις και κυρίως τις ίδιες αξίες για περισσότερο από οκτώ μήνες. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που αυτή η εξαιρετική ομάδα, κατάφερε να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η μεγαλύτερη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο.

Σ’ αυτήν λοιπόν τη μεγάλη παρέα θα ήθελα να πω, ότι πάντα  πίστευα πως «περισσότερη σημασία έχει το ταξίδι από τον προορισμό» και το σίγουρο είναι ότι το φετινό ταξίδι μας έκανε όλους σοφότερους, όλους καλύτερους.

 

Τέλος απευθύνω 4923 ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν και μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Που αγνόησαν και παρέβλεψαν τις όποιες υποδείξεις και παραινέσεις για άλλη επιλογή, απ’ όπου και αν προερχόταν. Να είναι βέβαιοι ότι η παρουσία μας στα δημοτικά πράγματα της Λευκάδας, θα αποτελεί τη σημαντικότερη εγγύηση για την υπεύθυνη λειτουργία των δημοτικών διαδικασιών στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Θοδωρής Σολδάτος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *