Ο Σπύρος Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Σπύρος Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κέρκυρα, 27-05-2019

Δήλωση Σπύρου Σπύρου για το αποτέλεσμα των εκλογών

της 26ης Μαίου 2019

 «Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Επτανήσιους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ευχαριστώ και όλο το προσωπικό που εργάστηκε για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Παράλληλα επιθυμώ να ευχαριστήσω όλα τα άξια στελέχη του συνδυασμού μας που έδωσαν αγώνα προκειμένου να περάσει στην κοινωνία ο πολιτικός μας λόγος. Η θέληση και η βούλησή τους για προσφορά, δεν κάμφθηκε, στάθηκαν όρθιοι και τους τιμώ γι’ αυτό.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Κερκυραίους που διαχρονικά μας τιμούν και μας έφεραν πρώτους στο νησί. Εξίσου ευχαριστώ και όσους μας τίμησαν από τα υπόλοιπα νησιά και με τους οποίους μας συνδέουν αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης ακόμη και αν αυτό δεν εκφράστηκε πλειοψηφικά λόγω της επικράτησης είτε πιέσεων, είτε τοπικισμών που σχετίζονται με τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

Διαβεβαιώνω όλους όσους μας τίμησαν ότι έχουμε αίσθηση του καθήκοντος απέναντί τους και θα είμαστε παρόντες τόσο εγώ όσο και όλοι στον συνδυασμό μας. Έχουμε δεσμευτεί απέναντί τους και με το κεφάλι ψηλά, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους, θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο διεκδικώντας και απαιτώντας την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν  τόσο στα υπόλοιπα νησιά μας όσο και στην Κέρκυρα.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων για τον αγώνα που έκαναν και όλους τους υποψηφίους για την επιλογή τους να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση και στα κοινά. Συγχαίρω επίσης και τους δύο πρωτεύσαντες και τους εύχομαι έντιμο και καλό αγώνα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *