Τα “μυστήρια” του Καστού!

Τα «μυστήρια» του Καστού!

Μυστήρια πράγματα συνέβησαν στον Καστό κατά τις χθεσινές Δημοτικές εκλογές, που όμοιά τους δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί ποτέ σε προηγούμενες εκλογές:

Όπως προκύπτει από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημαρχιακής παράταξης του κ. Δρακονταειδή και σημερινός αντιδήμαρχος Καστού κ. Τριλίβας έλαβε ψήφους μηδέν(!) που σημαίνει ξεκάθαρα πως όχι μόνο δεν ψηφίστηκε από την οικογένειά του ή από οποιονδήποτε άλλον δημότη, αλλά και ότι δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του!!

Το καλύτερο όμως είναι πως η παράταξη που εκπροσωπούσε “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” έλαβε 37 ψήφους και έχασε τον Δήμο από μόλις μια ψήφο, αφού ο ανταγωνιστικός συνδυασμός του κ. Σολδάτου έλαβε 38 ψήφους!!!

Νομίζω πως αυτό το συμβάν μπορεί να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, αφού φαίνεται αδύνατο να υπάρχει προηγούμενο… Αφήστε που μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο επεισόδιο ούτε και στο μέλλον…

2 σχόλια

  1. ΘΑΥΜΑ κύριοι

    Τι θυμήθηκα ! Μπορεί να είχε αλλού υποχρέωση ο Δημοτικός Σύμβουλος !!! Κατά του Γιώργου Ράπτη ιστορία την οποία και σας παραθέτω.

    Κάποτε ο κυρ. Γιώργης πήγαινε στα Παγωτά (ΘΑΥΜΑ!!!). Περνώντας από κάποιο στενό είδε έναν συμπολίτη του κρεμασμένο σε ένα δέντρο. Τρέχει, τον πιάνει και τον σηκώνει από τα πόδια ώστε να μειωθεί το σφίξιμο από την θηλιά και τελικά τον έσωσε !!! Ονόματα δεν λέμε γιατί δεν κάνει !!!!! Όταν λοιπόν έφτασε η στιγμή να είναι υποψήφιος ο κυρ. Γιώργης, διαβαίνοντας από εκείνο το στενό είδε τον συμπολίτη που είχε σώσει και του ζητά να τον βοηθήσει ψηφίζοντάς τον. Τότε έλαβε την απάντηση: “ έχω αλλού υποχρέωση κυρ. Γιώργη» και ο μέγιστος Γιώργος έμεινε ….. ΠΑΓΩΤΟ !!!

    • Σίγουροι σταυροί !!!!

      Την εποχή εκείνη πιθανότατα (;) έγραφε η κυρά Σοφία σε ένα χαρτί τους «σίγουρους» !! Βλέποντας την ο Γιώργος την ρώτα: « Σοφία τί κάνεις εκεί ;». «Γράφω τους σίγουρους Γιώργο μου» με την γνωστή της Κερκυρέικη προφορά, απαντά η κυρά Σοφία. «Ωραία. Γράφε, Γιώργος, Ντίνος». Τον ίδιο και τον αδερφό του δηλαδή !!!! Αχαχαχαχα εύγε ΘΑΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ για την ιστορία που αγνοούσα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *