Γκάλοπ της SRB: Ακλόνητο φαβορί ο Κώστας Δρακονταειδής!

Γκάλοπ της Srb: Ακλόνητο φαβορί ο Κώστας Δρακονταειδής!

Μεταστρoφή παρατηρείται στο εκλογικό σώμα της Λευκάδας, σύμφωνα με νέα μεγάλη δημοσκόπηση της SRB που παραγγέλθηκε από επώνυμο πολιτικό παράγοντα κι έγινε με την μέθοδο τηλεφωνικών κλήσεων σε επιλεγμένο αντιπροσωπευτικό δείγμα 600 ατόμων, για τον Δήμο Λευκάδας. Έτσι, από κει που ο σημερινός δήμαρχος μέχρι πρότινος φέρονταν εξαιρετικά αμφίβολος να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, μετά την πρόσφατη αυτή δημοσκόπηση φέρεται σαν το ακλόνητο φαβορί για τον ίδιο το δημαρχιακό θώκο!

Εκτιμάται πως καθοριστικός παράγοντας αυτής της εντελώς ασυνήθιστης στα πολιτικά πράγματα μεγάλης μεταστροφής του εκλογικού σώματος, ήταν οι σκληρές όσο και αποκαλυπτικές επιθέσεις μέσω ερτζιανών και διαδικτύου προς το προηγούμενο φαβορί, από παλαιό και έμπειρο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης, οι οποίες από πρώτο τον φέρνουν τώρα στην τρίτη θέση!!

Απομένει βέβαια μεγάλο διάστημα μέχρι το τέλος του Μάη που είναι οι εκλογές και κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως ένα τόσο ευμετάβλητο εκλογικό σώμα θα παραμείνει σταθερό στις σημερινές του προθέσεις, όμως τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι τόσο σαφή, ώστε η εκτίμηση των ειδικών που την ερμηνεύουν είναι, πως χωρίς την ύπαρξη συγκλονιστικού απροόπτου, μάλλον πρέπει να αποκλειστεί κάποια νέα ανατροπή…

3 σχόλια

  1. μακης μελας

    Στο δευτερο γυρο θαναι ο Κατσαπλιας …και εμεις! Και θα κερδισουμε!

  2. μακης μελας

    Προτασεις και μαλιστα που ειναι και τιμητικες γινονται , και γινονται σε πολλους ε… εγινε και σε μενα ! Καποιοι τις αποδεχονται και καποιοι οχι. Απο το σχολιο μου απαντηση στις πρωταπριλιατικες εξυπναδουλες του Φορτσα για τον δευτερο γυρο τι δεν καταλαβες! Ο Φορτσας υπονοει οτι ανεβαζω τον σημερινο Δημαρχο στη πρωτη θεση και ριχνω τον ανεξαρτητο Μαντροτοιχο (και τον βοηθο του εκκλησιοκατασκευαστη Αθανιου) της Νου Δου στη τριτη θεση!. Μα αν ηταν καλος δημοσιογραφων θα γνωριζε οτι του σημερινου Δημαρχου του εστειλα με τριτο προσωπο την αποψη μου , να πεσει μονος του στη τριτη θεση για να διασωσει την αξιοπρεπεια του και να τα φορτωσει στο κομμα που δεν τα παει καλα , στη κυβερνηση που ζημιωνει το κοσμο , και στους δημοτικους συμβουλου και στους παλιους υποψηφιους του , οτι τον εγκατελειψαν…..κι ας τους εδιωξε ολους αυτος ! Θα ειναι γι αυτον μια αξιοπρεπης ηττα και θα …..κερδισουμε ολοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *