Τα εγκαίνια των γραφείων της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Τα εγκαίνια των γραφείων της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Τα εγκαίνια των γραφείων της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Παρουσία όλων των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24/3/2019 τα εγκαίνια και ο αγιασμός του πολιτικού γραφείου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Ακολούθησε ο λόγος του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Λιβιτσάνου , ο οποίος ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους τους υποψηφίους και τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι η καθημερινότητα στη Λευκάδα
.Τα εγκαίνια των γραφείων της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Αναλυτικότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος στο χαιρετισμό του του, είπε τα εξής: “Από σήμερα ξεκίνα μια νέα σελίδα στην αυτοδιοίκηση με την ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοινωνία Πολιτών» στην Λευκάδα. Θέλουμε όλοι να είστε μαζί μας. Πιστεύουμε σε εμάς, πιστεύουμε στους συνεργάτες μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει ο τόπος και ο τόπος ξεκινάει να αλλάζει με τους ανθρώπους που δεν στηρίχθηκαν ούτε σε πολιτικά κόμματα, ούτε σε πρώην Δημάρχους, ούτε στο παλιό σύστημα το πολιτικό. Εμείς στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο Δήμο και το επόμενο βήμα για εμάς είναι να κατακτήσουμε τον Δήμο. Πιστεύω θα τον κατακτήσουμε με τη βοήθεια όλων σας και εμείς θα είμαστε την επόμενη ημέρα δίπλα στον πολίτη και την καθημερινότητα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα. Πρέπει να φτιάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών, το πρόβλημα δεν είναι να φτιάξουμε την υποθαλάσσια, αυτή κάποια στιγμή θα γίνει… Απλά προβλήματα πρέπει να λύσει ο Δήμος. Με την νίκη στις 26 Μαΐου!”
Τα εγκαίνια των γραφείων της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
“Κοινωνία Πολιτών” – Επιλογή Εμπιστοσύνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *