Στο κεντρικό δελτίο του STAR τα ανεπιτήρητα βοοειδή!

Στο κεντρικό δελτίο του Star τα ανεπιτήρητα βοοειδή!

Επωφελήθηκαν οι Καρσάνοι -και μπράβο τους- από την παρουσία του STAR channel στο χωριό τους για τα γυρίσματα σχετικά με το Καρσάνικο κέντημα κι έβγαλαν στην δημοσιότητα, σε πανελλαδική εμβέλεια μάλιστα, το μεγάλο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών που ταλανίζει τους ίδιους αλλά και τα υπόλοιπα χωριά των πρώην ορεινών δήμων, κάτι χρόνια τώρα. Έτσι είδαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, τα βόδια να σουλατσάρουν σε διάφορες περιπτώσεις ανενόχλητα στην περιοχή αυτή, τον Νίκο τον Αραβανή να εξηγεί περιληπτικά το πρόβλημα, που εκτός απ΄ τις μεγάλες ζημιές έφθασε να προκαλέσει και δύο τροχαία ατυχήματα και τελικά ακούσαμε τους αρμόδιους να συνιστούν …υπομονή!

Απομένει να δούμε τώρα αν η πανελλαδική δημοσιότητα του θέματος θα αναγκάσει την δημοτική Αρχή να βγει απ΄ το ραχάτι της για το θέμα και να λάβει επιτέλους μέτρα για το πρόβλημα…

*****

Ας δούμε την σχετική ανάρτηση του “καρυά λευκάδας” στο fb:

“Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel το θέμα των ανεπιτήρητων βοοειδών ….. όταν οι τοπικές αρχές μας συμβουλεύουν να κάνουμε απλά υπομονή!!!

Ευχαριστούμε τη δημοσιογράφο Άννα Σταματιάδου για την ανάδειξη του θέματος των ανεπιτήρητων καθώς και για το αφιέρωμα στο χωριό μας που θα προβληθεί σε λίγες μέρες.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *