Παραίτηση του συντονιστή Σπύρου Πολίτη από τους ΑΝΕΛ

Παραίτηση του συντονιστή Σπύρου Πολίτη από τους ΑΝΕΛ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

ΠΡΟΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Δια της παρούσης  σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από τη θέση του Συντονιστή της Οργάνωσης στη Λευκάδα καθώς και από μέλος του κινήματος.

Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με την άποψή μου σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών , την οποία υπό τις επικαιροποιημένες συνθήκες, κρίνω  θετική για το μέλλον της χώρας και του λαού μας.

Σαν ιδρυτικό στέλεχος των ΑΝΕΛ τίμησα και  τιμώ τον πολιτικό αυτό φορέα, μέσα από τη δική μου προοδευτική οπτική, πάλεψα για την ύπαρξη και την παρουσία του, γνώρισα ανθρώπους που είναι έντιμοι και ανιδιοτελείς.

Η άποψή μου για την συμφωνία των Πρεσπών, όμως, δημιουργεί όρους ουσιαστικής διαφοράς, που δεν μου επιτρέπει την παραμονή μου στους ΑΝΕΛ.

Ευχαριστώ τον Πάνο Καμμένο για την-  από ιδρύσεως των ΑΝΕΛ – εξαιρετική σχέση μας, όπως ευχαριστώ και τους φίλους στο κίνημα , με τους οποίους έζησα μαζί την χαρά του αγώνα, για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και για την αποκάλυψη κι εξάρθρωση της διαπλοκής, κυρίαρχους παράγοντες της ίδρυσης του πολυσυλλεκτικού αυτού πολιτικού φορέα.

Είμαι σίγουρος, ότι ο αγώνας αυτός θα έχει συνέχεια για τον καθένα από εμάς από το δικό του πλέον μετερίζι, εν όψει μάλιστα και των επερχόμενων αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και της Ευρώπης.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλούς αγώνες.

Με τιμή

Σπυρίδων Πολίτης

                                                                                                                      Λευκάδα, 18/01/2019

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *