Επίσκεψη του σκηνοθέτη Άρη Φατούρου στο ΔΙΕΚ Λευκάδας

Επίσκεψη του σκηνοθέτη Άρη Φατούρου στο ΔΙΕΚ Λευκάδας

Επίσκεψη στο ΔΙΕΚ Λευκάδας και συγκεκριμένα στους σπουδαστές του νεοσύστατου τμήματος Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου, πραγματοποίησε την Τρίτη 20/11/18 το απόγευμα ο Λευκαδίτης σκηνοθέτης Αρης Φατούρος, έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή του ΔΙΕΚ, κ. Ιωάννη Κουσουράκου.

Ο κ. Φατούρος με αφορμή την προβολή των τεσσάρων μικρού μήκους ταινιών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη του Ορφέα, συνομίλησε με τους φοιτητές του τμήματος και την εκπαιδεύτρια τους κ. Ρούλα Γιαννουλάτου για τις ταινίες του και απάντησε σε ερωτήσεις τους σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών τους.

Στη συνάντηση τονίστηκε από τον κ. Φατούρο η σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός τέτοιου τμήματος στο νησί της Λευκάδας με τον μεγάλο πολιτιστικό πλούτο, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία κλειστού θεάτρου και κινηματογράφου.

Επίσκεψη του σκηνοθέτη Άρη Φατούρου στο ΔΙΕΚ Λευκάδας

Τέλος οι καταρτιζόμενοι στο τμήμα Υποκριτικής Τέχνης αφού ευχαρίστησαν τον κ. Φατούρο για την παρουσία του και την πολύ γόνιμη συνομιλία τους, τον προσκάλεσαν στην πρώτη παρουσίασή τους που θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας την περίοδο των Χριστουγέννων. Επιπλέον κατόπιν αιτήματος των σπουδαστών, προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει σε οποιαδήποτε μελλοντική καλλιτεχνική δημιουργία που αφορά τον κινηματογράφο στα πλαίσια των σπουδών τους.

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον σκηνοθέτη για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση παρά τον περιορισμένο χρόνο του κατά την διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στην Λευκάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *