2η φιλική συνάντηση για τον Ευκλέα Λευκάδας

2η φιλική συνάντηση για τον Ευκλέα Λευκάδας & συνάντηση με βουλευτή

Δεύτερη φιλική συνάντηση για τον Ευκλέα Λευκάδας & συνάντηση με τον βουλευτή

κ. Θ. Καββαδά

Αυτή την φορά ο σύλλογος μας υποδέχθηκε τον Κένταυρο Αστακού και το δάσκαλο τους κο Μαρίνο Γιώργο. Τα αποτελέσματα ενθαρρυντικά για όλους τους αθλητές και η προετοιμασία συνεχίζεται εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κένταυρο Αστακού και ανανεώνουμε τη συνάντηση των δυο συλλόγων για το μέλλον.

***

Το Σάββατο 27/10/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Ν. Λευκάδας κο Καββαδά Αθανάσιο με τους διακριθέντες αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου τα έτη 2016-2018.

Οι αθλητές του συλλόγου μας είχαν πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το βουλευτή περί αθλητικών και κοινωνικών θεμάτων αλλά και για τις διακρίσεις τους στο ταεκβονντο και στα στυλ του (light contact & kick light).
Συγκεκριμένα οι αθλητές που έχουν διακριθεί τα έτη 2016-2018 στο ταεκβονντο και στα στυλ του (light contact & kick light) σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και στο εξωτερικό.
Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Τσανάκα Ελευθερία, Τσούτσης Νεκτάριος, Ροντογιάννης Γεώργιος, Θειακός Σωκράτης, Ζαβιτσάνος Δημήτριος, Βαγενάς Θεόδωρος, Χαλικιάς Παναγιώτης, Τσούτσης Άγγελος, Σολδάτος Φίλιππος, Καλού Παναγιώτα.
Ευχαριστούμε θερμά το βουλευτή κο Καββαδά Αθανάσιο για την όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση η οποία ικανοποίησε ηθικά και ψυχολογικά τους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους και τη δουλειά που κάνουν στον ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *