Μαθήματα κινέζικων στο Πνευματικό Κέντρο

Μαθήματα κινέζικων στο Πνευματικό Κέντρο

Μαθήματα κινέζικων στο Πνευματικό Κέντρο

Μαθήματα κινέζικων στο Πνευματικό Κέντρο

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, διοργανώνει ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού θα πραγματοποιείται  στο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού 1, Λευκάδα 31100).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ,  έφηβους και σε ενήλικες , ( με στοιχειώδη γνώση της αγγλικής) οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν βασικά κινέζικα που θα τους δώσουν την ικανότητα να κατανοούν τυπικές συζητήσεις της καθημερινής ζωής.

Η Καθηγήτρια Liu Xuejiao έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το  Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού, εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες  άλλα και στο ευρύ κοινό, μαθήματα κινεζικής καλλιγραφίας, συνεδρίες Tai Chi Chuan , ομιλίες και διαλέξεις. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων κινεζικού πολιτισμού από τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου.

Το Πνευματικό Κέντρο στοχεύει πάντα στην κάλυψη των μαθησιακών αναγκών που προκύπτουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με τρόπο προσιτό για όλους και εκπληρώνει τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων.

 

Πληροφορίες: τηλ 26450-26635

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *