Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στον Γυμναστικό

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στον Γυμναστικό

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στον Γυμναστικό

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σάββατο 15/09/2018, ώρα 10:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας θα ξεκινήσουν  οι εγγραφές στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και θα συνεχίζονται καθημερινά, ώρα 16:00-17:00.

Παράλληλα θα διεξαχθεί πρόγραμμα Kids’ Athletics για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού, καθώς και τεστ ανάδειξης ταλέντων για παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μπουν τα παιδιά στην οικογένεια του στίβου, να μυηθούν στα μυστικά του και να απολαύσουν τα οφέλη του, μα πάνω από όλα διασκεδάζοντας και με βασική αρχή το «ευ αγωνίζεσθαι».

Με δεδομένη την ύπαρξη της επιτυχημένης αγωνιστικής ομάδας, υπάρχει η αισιοδοξία, από τα τεστ ανάδειξης ταλέντων να αναδυθούν οι αυριανοί αθλητές και πρωταθλητές που θα επανδρώσουν  και θα διακριθούν με αυτή την ομάδα.

Τα παιδιά θα υποδέχονται οι πρωταθλητές του συλλόγου Γεωργιάννα Ιωακειμίδη, τρεις φορές πανελληνιονίκης και δύο συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα στο άλμα εις ύψος και ο Κων/νος Φυτόπουλος, δυο φορές πανελληνιονίκης στο έξαθλο.

Υπεύθυνοι προπονητές: Νικολέτα Κονδυλάτου, Ίκαρος Ζακυνθινός και Γιάννης Πολίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *