Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

      Σύμφωνα με τις δ/ξεις των  άρθρων 95 του Ν.3463/2006 και 67 του Ν.3852/10 και την υπ΄αριθ. 7079/25.02.15 εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε σε  δημόσια  κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου, που  θα  διεξαχθεί  στις  6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) για την συζήτηση των  παρακάτω θεμάτων:

 

 

ΘΕΜΑ 1ο:  Απόφαση Δ.Σ. για τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 305ΚΦ Σχεδίου Πόλεως Λευκάδας.

Εισηγητές: Χρήστος Κατηφόρης, Αντιδήμαρχος

Κυριάκος Προκοπίου, Πρ/νος Δ/νσης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος

 

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Δ.Σ.  για σύσταση και λειτουργία της Ομάδας Βελτίωσης  Συνθηκών Διαβίωσης  Ρομά και  δημιουργία εγκαταστάσεων με διαμορφωμένους χώρους για να χρησιμοποιηθούν ως  εγκαταστάσεις Ατομικής Υγιεινής, Καθαρισμού Ιματισμού και «Πολύκεντρου.»

                                                            Εισηγητής: Αθανάσιος Περδικάρης, Αντιδήμαρχος

 

 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα:

Α)  για το 1ο θέμα, διότι κατόπιν του αιτήματος παραχώρησης από το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων προς τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζονται επειγόντως την υπόθεση με εντολή του Γενικού Γραμματέα για επίσπευση των ενεργειών και ζητούν με το υπ’ αριθ.πρωτ.17707/4-9-2018 έγγραφο για την λήψη άμεσης απόφασης από το Δ.Σ. και υποβολή αιτήματος για τροποποίηση των χρήσεων γης εντός της τρέχουσας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι 7-9-2018.

Β) για το 2ο θέμα, λόγω της τελευταίας προθεσμίας ήτοι 10/9/2018, που ο Δήμος οφείλει  να υποβάλλει,  προς τη Ειδική Γραμματεία Ρομά, τις προτάσεις τους για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης «Βελτίωσης  Συνθηκών Διαβίωσης  Ρομά».

 

 

 

                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

    Κοινοποίηση:

  1. κ. Βουλευτή Λευκάδας                                                                                        ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  2. κ. Αντιπεριφερειάρχη                                                                   
  3. Επιμελητήρια
  4. Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας
  5. Εργατικό Κέντρο
  6. Πολιτικά Κόμματα
  7. Μ.Μ.Ε.
  8. Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας
  9. Δημοτικές Ενότητες  με την υποχρέωση να ενημερώσουν

τους Προέδρους των Δημοτικών και  Τοπικών Κοινοτήτων και

Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων

 

Σημείωση:

  1. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για αναλυτικότερη ενημέρωση σε επιμέρους στοιχεία – έγγραφα των φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στο γραφείο Προέδρου Δ.Σ.
  2. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ελλομένου, Απολλωνίων, Σφακιωτών, Καλάμου και Καστού παρακαλούνται όπως προσέρχονται στη γραμματεία του Δ.Σ. για να παραλαμβάνουν τις εισηγήσεις των προς συζήτηση θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *