Αποφάσεις της 20ης συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου

Παραχώρηση από τον Δήμο λεωφορείου στην 4η Μ.ΣΕΠ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 20η τακτική συνεδρίαση της 18ης Ιουλίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ – ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 240.000,00 €.

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΚΑΛΑΜΟΥ» προυπολογισμού.50.000,00 €.

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ», προϋπολογισμού 9.999,48 €.

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 79.144,00 €

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ», προϋπολογισμού 50.000,00 €.

 

  • Τη συμμετοχή του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων και επιχορήγησή τους για το έτος 2018.

 

  • Να ζητήσει:

 

  1. την οριστική ανάκληση των αποφάσεων της μίσθωσης του παλαιού Αιγιαλού όπως και την παραχώρηση απλής χρήσεως της παραλίας «ΜΥΛΟΣ», τόσο από την ΕΤ.Α.Δ. όσο και από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας ως εποπτεύουσα της Κτηματικής Υπηρεσίας.
  2. Να αλλάξει άμεσα το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την χρήση και εκμετάλλευση αιγιαλού και της παραλίας και να δοθεί αποκλειστικά και μόνο στους ΟΤΑ η αρμοδιότητα διοίκησης και διαχείρισης του αιγιαλού και παραλίας στα όρια δικαιοδοσίας τους.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *