Επίσκεψη του βουλευτή στον Λιμενικό Σταθμό Νυδριού

Επίσκεψη του βουλευτή στον Λιμενικό Σταθμό Νυδριού

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 3 Ιουλίου 2018

 

Το Λιμενικό Σταθμό Νυδριού

επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

 

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου  ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Νυδριού, όπου συναντήθηκε με τη διοικητή κ. Μπάφα Μαριλένα και με το προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λιμενικός Σταθμός και ο κ. Καββαδάς ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις  προοπτικές ανάπτυξής του.

Επίσκεψη του βουλευτή στον Λιμενικό Σταθμό Νυδριού

Μεταξύ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Σταθμός είναι η έλλειψη επιπλέον προσωπικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες. Το γεγονός αυτό  επηρεάζει την σωστή λειτουργία, δεδομένου ότι στην αρμοδιότητα του Σταθμού βρίσκεται η επιτήρηση μεγάλης έκτασης χερσαίας ζώνης λιμένα, εκτός των λοιπών αρμοδιοτήτων του όπως απόπλου-ελλιμενισμό ημερόπλοιων, ferry boat, σκαφών κτλ

Σημαντικό πρόβλημα αποτελούν και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Σταθμού Λιμένα Νυδριού, οι οποίες λόγω των προβλημάτων δυσχεραίνουν το έργο του προσωπικού και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα, σημειώνοντας ότι θα συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί για την επίλυσή τους και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη εν όψη της τουριστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *