Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τη ΝΙΚΗ με την SPARTA NOGINSK

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τη ΝΙΚΗ με την Sparta Noginsk

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μόναχο η κλήρωση του EuroCup Women 2018-19, στο οποίο θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση η Νίκη Λευκάδας.

Η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ διπλούς αγώνες την Spartak Noginsk από την Ρωσία, με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στην Λευκάδα στις 9 Οκτωβρίου και τη ρεβάνς στα περίχωρα της Μόσχας τρεις μέρες αργότερα. Σε περίπτωση πρόκρισης η Νίκη θα μπει στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης και εκεί θα συναντήσει την κάτοχο του τίτλου τουρκική Galatasaray, την ρωσική MBA Moscow και την πολωνική Energa Torun.

Στην κλήρωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Λάζαρη και ο Team Manager Κώστας Φραγκούλης. Παρακάτω δείτε φωτογραφικό υλικό και την κλήρωση όπως μεταδόθηκε από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ»

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας αμέσως μετά την κλήρωση δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Η σημερινή ημέρα είναι μια ιστορική μέρα για τον Σύλλογό μας και για όλο το νησί. Κάθε χρόνο η Νίκη Λευκάδας στοχεύει όλο και πιο ψηλά και αυτό δείχνει και λέει πολλά και για τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές, τις αθλήτριες αλλά και για το φίλαθλο κόσμο της Νίκης.

Εμείς έχουμε βάλει ως στόχο την είσοδό μας στους ομίλους, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και το γεγονός ότι ο δεύτερος αγώνας είναι στην έδρα του αντιπάλου το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Οκτωβρίου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. H Spartak Noginsk δείχνει πιο αδύναμη από τις υπόλοιπες ομάδες των προκριματικών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η αποστολή μας θα είναι εύκολη. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε πράγματα για τον αντίπαλο, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *