Επίσκεψη Κινέζων επιχειρηματιών στον Δήμο Λευκάδας

Επίσκεψη Κινέζων επιχειρηματιών στον Δήμο Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

   Λευκάδα 21-6-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Μετά την άκρως σημαντική επίσκεψη στη Λευκάδα του Έλληνα Πρέσβη στη Λ.Δ. της Κίνας, κ. Λεωνίδα Ροκανά και του  Εμπορικού και Οικονομικού Ακόλουθου της Ελλάδας στο Πεκίνο, κ. Εμμανουήλ Στάντζου, οι επαφές με κινέζους επιχειρηματίες και εκπροσώπους οργανώσεων συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, 15 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κλάδου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή στο γραφείο του, χθες, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Αθανασίου Περδικάρη.

Πρόκειται για εκπροσώπους του Herose Club που ιδρύθηκε από μια ομάδα γυναικών που ηγούνται στην κινέζικη βιομηχανία αλλά και διασημοτήτων με σκοπό να βοηθούν και να προωθούν την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Κίνα και έχει 6 παραρτήματα.

Επίσκεψη Κινέζων επιχειρηματιών στον Δήμο Λευκάδας

   Οι Κινέζοι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ιδιαίτερες επαφές που έχει αναπτύξει ο Δήμος Λευκάδας με την μακρινή και φίλη Λ.Δ. της Κίνας, από το 2015 μέχρι σήμερα και η οποία θα συνεχιστεί με την αρωγή της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο, αλλά και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των επενδύσεων.

Οι προσκεκλημένοι εξήραν τις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Λευκάδας, επικέντρωσαν τις παρατηρήσεις τους στην εύκολη πρόσβαση αλλά και στις ποικίλες εναλλακτικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο Δήμο Λευκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο επενδύσεων στη Λευκάδα.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *