Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την εορτή της Φανερωμένης

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την εορτή της Φανερωμένης

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας ανακοινώνεται ότι θα ληφθούν μέτρα τροχαίας κατά την θρησκευτική πανήγυρη της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, από την  06:00 ώρα της 27-05-2018 έως και την 24:00 ώρα της 28-05-2018 με σκοπό την ασφαλή και άνετη διακίνηση των προσκυνητών και την ομαλή διεξαγωγή  κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα:

  • Από το Τμήμα της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου) από την συμβολή της με την παρακαμπτήριο οδό προς Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας) ,μέχρι την Ιερά Μονή Φανερωμένης, η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς μία κατεύθυνση (άνοδος) μόνο για  Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λεωφορεία.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), η κυκλοφορία θα διεξάγεται και στις δυο κατευθύνσεις.
  • Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου), από την πρώτη διασταύρωση μετά τον οικισμό ως την συμβολή με την Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), πλην οχημάτων υπεραστικών- επισήμων τα οποία και θα σταθμεύουν σε καθορισμένο χώρο.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδόυ Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), σε όλο το μήκος της από την πρώτη διασταύρωση προς Απόλπαινας μέχρι την είσοδο κατασκηνώσεων της Ιεράς Μονής Φανερωμένης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *